17 - 23 Şubat Haftalık Dizi Reytingleri

ama hatice daha güzel netice gül ağaya benziyor haticeye bir bak istersen
)

Ab grubunun Fark-ı Ay Yapım.

ay yapımın başarısı birazda seçtiği oyunculardan kaynaklı
senaryo özenliyse birde kaliteli oyuncu bulunursa başarı kendiliğinden geliyor ..

aynı ay yapım al yazmalım dizisinide yapmıştı oyuncu seçimi fiyasko olunca dizide fiyasko oldu

Medcezir Ab'de 11 reyting almış ben yeni gördüm,Cuma günkü reyting sonuçlarına bakmadıysam artık.

Medcezir Ab'de 11 reyting almış ben yeni gördüm,Cuma günkü reyting sonuçlarına bakmadıysam artık.

izlemiyorum ama eminim med cezirin yan kadroları güçlü olmasa bu kadar reyting almaz diyecektimki vazgeçtim
(tıfıl ağanın 13 reytinglere çıktığı bir ortamda kaliteli olanın izlendiğinden bahsetmekte zor iş
)

Niye vazgeçiyorsun Medcezir'in yan kadroları dediğin gibi çok güçlü,bende onun için izliyorum.
Dizi hem ergenlere hitap ediyor ama bi Selim&Ender aşkı var mesela muhteşem.Demem o ki herkes dizide kendisine hitap eden bişey bulabiliyor.

vazgeçmem yan kadrolarla ilgili değil

o yazıyı yazarken bir an tıfıl ağanın aldığı yüksek oranlar aklıma geldi

Eline sağlık güzel inceleme olmuş Muhteşememim yüzyılım 1.olmuşş süperr huu huu

Vadicik 2. mi olmuş zaten AB'de batmışmı ahahaha

Vadicik 2. mi olmuş zaten AB'de batmışmı ahahaha
11 sezonluk bir dizi halen 10+ alabiliyorsa büyük birşeydir hele ki AB'de.. Diziler uzadıkça AB'de düşer örnek Arka Sokaklar, ama Vadi halen AB'de çift haneleri görüyor 11. yılıyla.

11 sezonluk bir dizi halen 10+ alabiliyorsa büyük birşeydir hele ki AB'de.. Diziler uzadıkça AB'de düşer örnek Arka Sokaklar, ama Vadi halen AB'de çift haneleri görüyor 11. yılıyla.
Ahahaha bişe demiyorum iyi reyting alıyorda takasın abartmaları karşısında bunu yazmak zevk verici
😀

Yalan Dünya A/B'de zirvede büyük Tebrikler.

Muhteşeme Helal büyük yükseliş yaşamış.

Karadayı cansın. 😉

İntikam da Finaliyle destan yazmış.

°°°mobil mesaj°°°

11 yıllık diziler ab dizisi olamaz diye bişi yok
avrupa yakası 6.sezonda hala ağır ab di
yaprak dökümü 14 aldı herhalde
en kötü ama ab idi çoğunlukla
önemli olan oyunculuk ve senaryodur

11 yıllık diziler ab dizisi olamaz diye bişi yok
avrupa yakası 6.sezonda hala ağır ab di
yaprak dökümü 14 aldı herhalde
en kötü ama ab idi çoğunlukla
önemli olan oyunculuk ve senaryodur
Avrupa Yakası son sezonu düşmüştü, AB olsa bile.