17 - 23 Şubat Haftalık Dizi Reytingleri

8 9 larda sürünmek mi 8 9 alabilen çok nadir diziler var diğer tüm diziler 6nın altında alıyor.
10 reytingi geçti deme bari 13 ü geçti de:)
Sen haticeye değil neticeye bak my 14 alıyor karadayı 10 ab si arasındaki farkı söylemiyim istersen bayılırsın:D
Hem acun my karşısında 5 e düşmüştü ama karadayının karşısında 7 den aşağı düşmüyor
Farkı kalite hürrem menapoz:oley:

ama hatice daha güzel netice gül ağaya benziyor haticeye bir bak istersen :))
276b86a9e70f015470a52071bf3486d8.jpg

Ab grubunun Fark-ı Ay Yapım.:)

ay yapımın başarısı birazda seçtiği oyunculardan kaynaklı :) senaryo özenliyse birde kaliteli oyuncu bulunursa başarı kendiliğinden geliyor ..

aynı ay yapım al yazmalım dizisinide yapmıştı oyuncu seçimi fiyasko olunca dizide fiyasko oldu :)

ay yapımın başarısı birazda seçtiği oyunculardan kaynaklı :) senaryo özenliyse birde kaliteli oyuncu bulunursa başarı kendiliğinden geliyor ..

aynı ay yapım al yazmalım dizisinide yapmıştı oyuncu seçimi fiyasko olunca dizide fiyasko oldu :)
Medcezir Ab'de 11 reyting almış ben yeni gördüm,Cuma günkü reyting sonuçlarına bakmadıysam artık.:)

Medcezir Ab'de 11 reyting almış ben yeni gördüm,Cuma günkü reyting sonuçlarına bakmadıysam artık.:)

izlemiyorum ama eminim med cezirin yan kadroları güçlü olmasa bu kadar reyting almaz diyecektimki vazgeçtim :) (tıfıl ağanın 13 reytinglere çıktığı bir ortamda kaliteli olanın izlendiğinden bahsetmekte zor iş :) )

izlemiyorum ama eminim med cezirin yan kadroları güçlü olmasa bu kadar reyting almaz diyecektimki vazgeçtim :) (tıfıl ağanın 13 reytinglere çıktığı bir ortamda kaliteli olanın izlendiğinden bahsetmekte zor iş :) )
Niye vazgeçiyorsun Medcezir'in yan kadroları dediğin gibi çok güçlü,bende onun için izliyorum.
Dizi hem ergenlere hitap ediyor ama bi Selim&Ender aşkı var mesela muhteşem.Demem o ki herkes dizide kendisine hitap eden bişey bulabiliyor.

Niye vazgeçiyorsun Medcezir'in yan kadroları dediğin gibi çok güçlü,bende onun için izliyorum.
Dizi hem ergenlere hitap ediyor ama bi Selim&Ender aşkı var mesela muhteşem.Demem o ki herkes dizide kendisine hitap eden bişey bulabiliyor.

vazgeçmem yan kadrolarla ilgili değil :)
o yazıyı yazarken bir an tıfıl ağanın aldığı yüksek oranlar aklıma geldi :)

11 sezonluk bir dizi halen 10+ alabiliyorsa büyük birşeydir hele ki AB'de.. Diziler uzadıkça AB'de düşer örnek Arka Sokaklar, ama Vadi halen AB'de çift haneleri görüyor 11. yılıyla. :)
Ahahaha bişe demiyorum iyi reyting alıyorda takasın abartmaları karşısında bunu yazmak zevk verici :D :D 😀

Yalan Dünya A/B'de zirvede büyük Tebrikler. :)

Muhteşeme Helal büyük yükseliş yaşamış.

Karadayı cansın. 😉

İntikam da Finaliyle destan yazmış.

°°°mobil mesaj°°°

11 sezonluk bir dizi halen 10+ alabiliyorsa büyük birşeydir hele ki AB'de.. Diziler uzadıkça AB'de düşer örnek Arka Sokaklar, ama Vadi halen AB'de çift haneleri görüyor 11. yılıyla. :)
11 yıllık diziler ab dizisi olamaz diye bişi yok :)avrupa yakası 6.sezonda hala ağır ab di :) yaprak dökümü 14 aldı herhalde (b) en kötü ama ab idi çoğunlukla:A önemli olan oyunculuk ve senaryodur