17 - 23 Şubat Haftalık Dizi Reytingleri

@destere 😱 Karadayının başarısını hazmedemiyo

normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler :))

dedemin zamanından kalma yst yi herkes geçer kolaysa ebru gündeş<3 li o sesi geçeydi :A

o ses şimdi gelsin karadayı osesi ördek sesine çevirir o seste kim oluyor karadayının ilk anlarına geldiği için geçebilmişti şimdi karşısına kim gelirse gelsin unufak ediyor :)

Sonuc olarak reytinglerinde düsüs yok :) istikrarli bir sekilde iki gruptada 10 reyting üzeri kaliyor :) X Factor geldi, YST devam ediyor.. rakipler bizim yarismalar :)

Kücük Aga'nin karsisinda rakip yok, keza MY'nin de suan icin pek disli bir rakibi yok.
o zaman kvp nin de rakibi yok doğru düzgün aramızda kaslın var hıı arkadaşım hoşgeldin zaten 22.30 da aynı şekilde kardeş payı da öyle

Çok fazla gözükmüyo demi bu aralar :)

son iki haftadır toplam iki dakika ya görüyoruz yada göremiyoruz ama yetiyor o kadarı :)

o hayal veren şuruptan bana da gönder :A

b3ea2f4ffdca09a6562677c9d7a0ff9b.jpg

Muhteşem Yüzyıl hakettiği yeri almış tebrik ediyorum dizimi:oley:
Geçen sezon 6 lara 5 lere düşer diyenlere bu tabloyu göstermek istiyorum
Bu sezonun en yüksek reyting ve en yüksek sharesini aldı...
Bu sezon hiçbir dizi 40 share görememişti bunu MY başardı tebrikler:)

Karagül ve Kardeş Payı iyi gittiler.

O Hayat Benim çok iyi bir yükseliş yakaladı. :Z

Benim Hala Umudum var çok iyi gitmiş. :T

MY 13.85 reyting alarak tüm dizileri geride bıraktı ve en çok izlenen dizi oldu sonuna kadar hakediyo ab de ise en yakın rakibine 4.1 reyting fark atarak 16.82 aldı işte benim dizim 😎
karagül ve intikam da çok iyi :)

normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler :))
8 9 larda sürünmek mi 8 9 alabilen çok nadir diziler var diğer tüm diziler 6nın altında alıyor.
10 reytingi geçti deme bari 13 ü geçti de:)
Sen haticeye değil neticeye bak my 14 alıyor karadayı 10 ab si arasındaki farkı söylemiyim istersen bayılırsın:D
Hem acun my karşısında 5 e düşmüştü ama karadayının karşısında 7 den aşağı düşmüyor
Farkı kalite hürrem menapoz:oley:

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking