@destere 😱 Karadayının başarısını hazmedemiyo
normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler )
@destere 😱 Karadayının başarısını hazmedemiyo
Karadayının başarısı ortada çok sevildi reytingleri muhtemül dehşet olduğu için 3 sezondada devam edicekgördük gördük
macuna geçilen bir dizi mi başarılı yok daha neler 😱
maharet 3.sezonda devam etmekte değilKaradayının başarısı ortada çok sevildi reytingleri muhtemül dehşet olduğu için 3 sezondada devam edicek
O da Mustinin sayesinde iştenormal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler )
dedemin zamanından kalma yst yi herkes geçer kolaysa ebru gündeş<3 li o sesi geçeydimacuna ne zaman geçildi macunla top gibi oynuyor ilk haftalardaki macunun gazını aldı şimdi yatırıp pışpışlıyor sen farkında değilsin )
O da Mustinin sayesinde işte
meno teyzeyle gerdeğe giresice.ss (ağır beddua ettim)normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler )
Çok fazla gözükmüyo demi bu aralaraynen birazda nurbanunun katkısı var geçen bölüm sadece iki dakika izlemek için 3 saatlik diziye katlandım az bişey değil )
dedemin zamanından kalma yst yi herkes geçer kolaysa ebru gündeş<3 li o sesi geçeydi
o zaman kvp nin de rakibi yok doğru düzgün aramızda kaslın var hıı arkadaşım hoşgeldin zaten 22.30 da aynı şekilde kardeş payı da öyleSonuc olarak reytinglerinde düsüs yok istikrarli bir sekilde iki gruptada 10 reyting üzeri kaliyor X Factor geldi, YST devam ediyor.. rakipler bizim yarismalar
Kücük Aga'nin karsisinda rakip yok, keza MY'nin de suan icin pek disli bir rakibi yok.
o hayal veren şuruptan bana da göndero ses şimdi gelsin karadayı osesi ördek sesine çevirir o seste kim oluyor karadayının ilk anlarına geldiği için geçebilmişti şimdi karşısına kim gelirse gelsin unufak ediyor
Çok fazla gözükmüyo demi bu aralar
o hayal veren şuruptan bana da gönder
Karadayının başarısını görmezden gelenlerle savaşa tam gaz devamson iki haftadır toplam iki dakika ya görüyoruz yada göremiyoruz ama yetiyor o kadarı
Yok M.y el sallıyo
Ben görüyorum 7d gözlükleri takıyorum sanada tavsiye ederim herşeyi net gösteriyoSonrada dersin geleceği görüyorum sen önünde ki tabloyu görmüyorsun Abay.
8 9 larda sürünmek mi 8 9 alabilen çok nadir diziler var diğer tüm diziler 6nın altında alıyor.normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler )