17 - 23 Şubat Haftalık Dizi Reytingleri

dedemin zamanından kalma yst yi herkes geçer kolaysa ebru gündeş<3 li o sesi geçeydi

o ses şimdi gelsin karadayı osesi ördek sesine çevirir o seste kim oluyor karadayının ilk anlarına geldiği için geçebilmişti şimdi karşısına kim gelirse gelsin unufak ediyor

o zaman kvp nin de rakibi yok doğru düzgün aramızda kaslın var hıı arkadaşım hoşgeldin zaten 22.30 da aynı şekilde kardeş payı da öyle

Muhteşem Yüzyıl hakettiği yeri almış tebrik ediyorum dizimi

Geçen sezon 6 lara 5 lere düşer diyenlere bu tabloyu göstermek istiyorum
Bu sezonun en yüksek reyting ve en yüksek sharesini aldı...
Bu sezon hiçbir dizi 40 share görememişti bunu MY başardı tebrikler

Karagül ve Kardeş Payı iyi gittiler.

O Hayat Benim çok iyi bir yükseliş yakaladı.

Benim Hala Umudum var çok iyi gitmiş.

MY 13.85 reyting alarak tüm dizileri geride bıraktı ve en çok izlenen dizi oldu sonuna kadar hakediyo ab de ise en yakın rakibine 4.1 reyting fark atarak 16.82 aldı işte benim dizim 😎
karagül ve intikam da çok iyi

normal karşılıyoruz karadayı her hafta 12 reytinglerde uçuşurken meno teyze 8 veya 9 reytinglerde sürünüyordu kırk yılda bir 10 reytingi geçince kendilerini kaybettiler
)
8 9 larda sürünmek mi 8 9 alabilen çok nadir diziler var diğer tüm diziler 6nın altında alıyor.
10 reytingi geçti deme bari 13 ü geçti de

Sen haticeye değil neticeye bak my 14 alıyor karadayı 10 ab si arasındaki farkı söylemiyim istersen bayılırsın

Hem acun my karşısında 5 e düşmüştü ama karadayının karşısında 7 den aşağı düşmüyor
Farkı kalite hürrem menapoz