H.Çiftliğini hiç izlemedimHanımın Çiftliği kadar var mıydı? Hakan'a ne olduğu hakkında bilgim yok.
H.Çiftliğini hiç izlemedimHanımın Çiftliği kadar var mıydı? Hakan'a ne olduğu hakkında bilgim yok.
Şimdi Züleyha reisin sahnesine bakmaya gidiyorum.H.Çiftliğini hiç izlemedim
Seni kudurtmuş yine.
Şimdi Züleyha reisin sahnesine bakmaya gidiyorum.
Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktı İnş Hakan zırtapozu geberir de cıkar diziden gerçek Züleyhayı izlemek için dönerim diziyeSeni kudurtmuş yine.
Oha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktı İnş Hakan zırtapozu geberir de cıkar diziden gerçek Züleyhayı izlemek için dönerim diziye
Hakan'la oldugu için düşmanım zaten Fikreti de geçtim artıkOha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱
Zevksiz kadın. Fikret varken Hakan kim.Hakan'la oldugu için düşmanım zaten Fikreti de geçtim artık
Zevkli olsaydı Fekeliye kadar düşmezdi Demir gibi biri varken hemde😱Zevksiz kadın. Fikret varken Hakan kim.
Yılmaz gibi biri varken demek istedin zaar.Zevkli olsaydı Fekeliye kadar düşmezdi Demir gibi biri varken hemde😱
Yıldı cnm yıldı Züleyha dizisi tutmadiği için gülüyordur bile Bensiz bir hiçsin diyeYılmaz gibi biri varken demek istedin zaar.
Tipi yeter.Yıldı cnm yıldı Züleyha dizisi tutmadiği için gülüyordur bile Bensiz bir hiçsin diye
Nazik vücuduma bu kötülüğü yapmam.
Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktı İnş Hakan zırtapozu geberir de cıkar diziden gerçek Züleyhayı izlemek için dönerim diziye
1 hafta öncesine kadar Züleyha'nın düşmanıydın hatırlatalım.Oha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱
İşte bu böyle rezil bir adam.1 hafta öncesine kadar Züleyha'nın düşmanıydın hatırlatalım.
Züleyha onu da öyle dövsün. @Forumdashİşte bu böyle rezil bir adam.
Sen evlat edinirsin senin gibi kuduruk olandanNazik vücuduma bu kötülüğü yapmam.