H.Çiftliğini hiç izlemedimHanımın Çiftliği kadar var mıydı? Hakan'a ne olduğu hakkında bilgim yok.![]()
H.Çiftliğini hiç izlemedimHanımın Çiftliği kadar var mıydı? Hakan'a ne olduğu hakkında bilgim yok.![]()
Şimdi Züleyha reisin sahnesine bakmaya gidiyorum.H.Çiftliğini hiç izlemedim![]()
Seni kudurtmuş yine.
Şimdi Züleyha reisin sahnesine bakmaya gidiyorum.![]()
Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktıSeni kudurtmuş yine.![]()
Oha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktıİnş Hakan zırtapozu geberir de cıkar diziden gerçek Züleyhayı izlemek için dönerim diziye
![]()
Hakan'la oldugu için düşmanım zatenOha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱
Zevksiz kadın.Hakan'la oldugu için düşmanım zatenFikreti de geçtim artık
![]()
Zevkli olsaydı Fekeliye kadar düşmezdiZevksiz kadın.Fikret varken Hakan kim.
![]()
Yılmaz gibi biri varken demek istedin zaar.Zevkli olsaydı Fekeliye kadar düşmezdiDemir gibi biri varken hemde😱
Yıldı cnm yıldıYılmaz gibi biri varken demek istedin zaar.![]()
Tipi yeter.Yıldı cnm yıldıZüleyha dizisi tutmadiği için gülüyordur bile
Bensiz bir hiçsin diye
![]()
Nazik vücuduma bu kötülüğü yapmam.
Züleyha gibi biri tabi beni kudurtcak seni mi kudurtcaktıİnş Hakan zırtapozu geberir de cıkar diziden gerçek Züleyhayı izlemek için dönerim diziye
![]()
1 hafta öncesine kadar Züleyha'nın düşmanıydın hatırlatalım.Oha bu ne yanar dönerlik, Züleyha'cı mı oldun şimdi de. 😱
İşte bu böyle rezil bir adam.1 hafta öncesine kadar Züleyha'nın düşmanıydın hatırlatalım.![]()
Sen evlat edinirsin senin gibi kuduruk olandanNazik vücuduma bu kötülüğü yapmam.![]()