xBUGRAx
Süper Emekli
çocuklarduymasın post: 1372859' Alıntı:Transformers1 mi 2 mi ?
Bebek işini koymuşlar İnşallah oynar efsandtakas post: 1372928' Alıntı:show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar
- - - Ekleme - - -
1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık...
Bebek işini koymuşlar :takas post: 1372928' Alıntı:show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar
- - - Ekleme - - -
1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık...
Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın
Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.
çocuklarduymasın post: 1373030' Alıntı:Sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için.Bence çok daha iyi olmuş.Teravihten gelince az buçuk birşey kaçırıyordum.
takas post: 1373035' Alıntı:ne daha iyisi aga o saatte nasıl izlicez
- - - Ekleme - - -
cevap veremeyince konuyu vadiye getirmek alıştık artık
Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın
Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.