16 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Öykü Hanım ve Ayşenur Hanım Bodrum tatilleri için takas sorusu ile devam edecekler mi? #sanskapida

show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar

- - - Ekleme - - -

1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık... :( :(

Her hafta aynı şey. Ben hangi mesajımda reklama girmedi demişim. Okumadan yorum yazmak ne güzel.

Acitasyon acitasyon acitasyon. Her hafta yorum yapınca öyle acitasyin yapıyorlar ki. :( A/B kaliteli dizilerdir diyorum sen herkese küfür ediyorsun onların dinlerine küfür ediyorsun diyorlar. :( Gerçekten üzücü. Kendilerini hep haklı görürler. :(

takas post: 1372928' Alıntı:
show bu kafayla bi yere varamaz hani her gün 23.15 de deli yürek vardı nerde açıyoz yok işe bak seyirciyi aptal yerine koyuyolar

- - - Ekleme - - -

1568468486 kez tekrarı yayınlanmış türk tv sinin en efsane işlerinden unutulmaz film hababam sınıfını dünkü vasat dizilerle karşılaştırıp reklamsız gitti az reklama girdi falan diyenler var yazık... :( :(
Bebek işini koymuşlar İnşallah oynar efsand

- - - Ekleme - - -

j
takas post: 1372928' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Bebek işini koymuşlar ::(

30 yıldır tekrarları yayınlanan bir filmle çekiştiği için düşünmen lazım reklam falan bahanedir hep bahanelere yer yok önceden reklam meklam yoktu anlıklar çıktı reklam avuntuları başladı :D

Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın

Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.

Arkadaşlar Deli Yürek'in saati Perşembe ve Pazar günleri haricinde saati PT3'e alındı şuan için haftaya büyük ihtimal saati değişir.
@takas , @çocuklarduymasın

Show TV Deli Yürek'i yayınlıyor diye Twitter'dan bin tane laf söyleyen şahısları kınıyorum ayrıca.

Sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için.Bence çok daha iyi olmuş.Teravihten gelince az buçuk birşey kaçırıyordum.

çocuklarduymasın post: 1373030' Alıntı:
Sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için.Bence çok daha iyi olmuş.Teravihten gelince az buçuk birşey kaçırıyordum.

ne daha iyisi aga o saatte nasıl izlicez

- - - Ekleme - - -

cevap veremeyince konuyu vadiye getirmek :( :( :( alıştık artık