16 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

EveN post: 1372828' Alıntı:
Güneşi Beklerken Bitti.

Kanal D 22.40`taki reklamı saklayıp şimdi vermeliydin. 8 alırdık o zaman. :( Özette reklam verince ben de herhalde yeni bölümden kısacak dedim ama toplam 75 dakika reklam verdi. Pes!
Yarın iki grupta da zirve bekliyorum inşallah ama reklam düzeninden korkmuyor değilim. Tns neler yapabilir kestiremiyorum.

hababam 8 e dayanmıs helal olsun günesi beklerken 6 da takılmıs en fazla 6 görmüs 4 lede baslamıs düsüs yasayacak gibi :)

hababam zirveyi alir gibi gözüküyor

Güneşi Beklerkeni kaçırdım lütfen kısa özet edin. @EveN @denizz19

Ayrıca Star TV fanı arkadaşı fazla takmayın.

Μαнoni post: 1372850' Alıntı:
hababam 8 e dayanmıs helal olsun günesi beklerken 6 da takılmıs en fazla 6 görmüs 4 lede baslamıs düsüs yasayacak gibi :)

6 da mı takılmış. :D

Μαнoni post: 1372850' Alıntı:

Her hafta aynı şey. Tamam Hababam kaç defa yayınlanmasına rağmen çok iyi gitmiş ama GB 6.77 alında 6 alıyor hababam 7.58 alınca 8 alıyor. Nasıl iş anlamadım.

Hababam değil 8 9 alsa bile 4 reytinge düştüğa zamanları göz önünde bulundurursan geçen hafta reklamsız gitmesine rağmen. bu hafta reklamları da göz önünde bulundur. Hababam yarın maksimum 5.10 alacak GB ise minumum 5.30. :)

Bu arada eskiden özetini geçemez diyordun ama gayette BHUV`dan iyi gidiyor.

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1372852' Alıntı:
Güneşi Beklerkeni kaçırdım lütfen kısa özet edin. @EveN @denizz19

Ayrıca Star TV fanı arkadaşı fazla takmayın.
Özet özet konusunda yazıyor ama sen yine de netten izle. O kadar çok şey oldu ki hangisini anlatacam bilmiyorum. En iyisi sen sor ben cevaplayım. :D

Her hafta aynı şey. Tamam Hababam kaç defa yayınlanmasına rağmen çok iyi gitmiş ama GB 6.77 alında 6 alıyor, hababam 7.58 alınca 8 alıyor. Nasıl iş anlamadım.

Hababam değil 8 9 alsa bile 4 reytinge düştüğa zamanları göz önünde bulundurursan, geçen hafta reklamsız gitmesine rağmen. bu hafta reklamları da göz önünde bulundur. Hababam yarın maksimum 5.10 alacak, GB ise minumum 5.30. :)

Bu arada eskiden özetini geçemez diyordun ama gayette BHUV`dan iyi gidiyor.

- - - Ekleme - - -

Özet özet konusunda yazıyor ama sen yine de netten izle. O kadar çok şey oldu ki, hangisini anlatacam bilmiyorum. En iyisi sen sor ben cevaplayım. :D

Mesala kız nasıl kurtuldu?

Keşke GB Star TV'de yayımlansaydı 10 üstü garantiydi. :F :W

Mesala kız nasıl kurtuldu?

Keşke GB Star TV'de yayımlansaydı 10 üstü garantiydi. :F :W
Bu kadar mütevazi olmayalım. 8- reyting alır. O ses 500 reyting alacakmış. :D

Kızı Barış kurtardı. Keremin arkadaşı aradı Barışı söyledi ve o gidip kurtardı.