16 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maçların bölünmemesi süper olacak fb nin avrupa maçlarının vadiyi geçmesi imkansız

muhteşem hüsran yarattı sırf pargalı ölecek diye bütün gazeteler haber yaptı bütün internet siteleri haber yaptı o kadar konuşuldu alacağı reyting bu mudur
))) maçlar genel itibariyle sbtden iyi sonuç alıyor ama maç beklediğimizden düşük almış. en çok dizinin yayınlandıgı gün normal sayılır. maç daha çok kuzey güney ve pis yediliyi vurmuş

beyazsoy fb maçları düşük alıyo gs olsaydı fb yerine 7 değil en az 9.5 alırdı

my reklamlari herzamankiyle ayniydi özete 16 dakika yeni bölüm 12 dakkada bir 6 sar dakkalık reklam yayinlandi

birkere oturup 30 dakika reklamsiz bir tv izleyemedim my da

vadinin reklam stratejisi mükemmel ama para için bunu yapiyorlar bizde bekliyoz

reklamlı 15 11:84 bence iyi sonuc maçta vardi sonucta bölünmemis artık maçlar diziler için tehtid degil .

maçlar artık bişey yapamaz bölünmeden

mehmet ali birand ölmüş şok oldum sabah sabah allah rahmet eylesin

nasıl olur hala şoktayım

vadesi bitmiş nefes sayısı bitmiş

Mehmet Ali Birand'ın oğlu yayılan kötü haber üzerine Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler.'' yazdı.

Muhteşem a/b'de 15 küsür reytingle yine paraları toplamış.

Pis Yedili Show'u ayakta tutuyor.

Kupa maçları fazla ciddiye alınmıyor. Fenerbahçeliler dışında maçı izleyen pek olmamıştır. Galatasaray maçı olsaydı da pek farklı bir sonuç olmazdı...
gs maçları yüksek alıyo kupa maçlarına bak gs nin oynadığı 1461 maçı 12 mi ne almıştı gs seyircisi daha çok ondan

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]GALATASARAY-BALIKESIRSPOR (2.DEVRE)
[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]27.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:57:49[/TD]
[TD="align: center"]20:48:48[/TD]
[TD="align: center"]8,94[/TD]
[TD="align: center"]23,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

en uyduruk maçımız bile 9 almış üstelik maç saat 7 de başlamıştı

gs maçları yüksek alıyo kupa maçlarına bak gs nin oynadığı 1461 maçı 12 mi ne almıştı gs seyircisi daha çok ondan

1461 maçını biz de izledik Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar Galatasaray nasıl eleniyor diye.

Bu maçın pek bir önemi yoktu ki Fenerbahçe kaybetse bile pek bir şey olmayacaktı grup maçı sonuçta telafisi var...

[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]GALATASARAY-1461 TRABZON (2.DEVRE)
[/TD]
[TD="align: center"]11.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:02:28[/TD]
[TD="align: center"]20:54:44[/TD]
[TD="align: center"]12,33[/TD]
[TD="align: center"]30,78

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
fb avrupa maçlarında bile bu oranı bazen alamıyo

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]FENERBAHCE-PENDIKSPOR (2.DEVRE)
[/TD]
[TD="align: center"]28.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:29:44[/TD]
[TD="align: center"]22:20:43[/TD]
[TD="align: center"]7,9[/TD]
[TD="align: center"]18,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
şu maçınız bile doğru düzgün izlenmemiş

Niye izlensin ki. Eğer Pendik önde olsaydı 12-13 alırdı. Ben şahsen Galatasaray ve Beşiktaş'ın maçlarına anca elenme ihtimalleri varsa ikinci yarısına bakarım kupada. Eğer Galatasaray öndeyse niye izleyim o maçı.
Eminim birçok kişi de benim gibi yapıyordur.

pendik maçı gayet çekişmeli geçmişti eleme maçıydı ve herkes dalga amaçlı izliyodu onda bile 8 almış kabul et artık fb maçları gs maçları kadar izlenmiyo

Çarşamba Reytingleri hiç heyecanlı olmuyor.

Muhteşem Yüzyıl bu hafta Total de küçük bir düşuş AB de ise ciddit bir yükselişle İki grubtada rahat bir şekilde zirvenin sahibi olmuş. Tahmin bölümünde de yazdigim gibi MY AB de 16.50 Reytinge kadar cikabilir ama Total de cikacagi en yüksek çıtası 13 Reyting dir. Mac ve Sakarya fırat da Osman kanat heyacanı olmasa Total de 13 Reytinge çıkardı.

Fenerbahce maçı beklentiletin altında gitmiş ama gayet normal ben bile bir FB li olarak izlemedim sakarya fırat ı izledim. Mac SF yi degil SF FB macini etkiledi!

Kuzey Güney mactan en fazla etkilenen dizi oldu. Dizi iki grubtada duşüş yaşamış ama haftaya yine eski reytinglerine döner. Kıvanç olmasa bu dizi çoktan final yapardı!

Pis Yedili Shoe Tv nin gurur kaynağı! Bu kadar guclü rakip aradında 5 Reytinglr 5. Olmayı başarmış!

TNS de reytingleri ölcülmeyen Sakarya Fırat Total de 8 Reytingi gecerek 2. Olurken AB de 8 Reytinge yaklaşarak 3. Olmuş! Helal olsun diyorum başka ne diyeyimki!