Yer Gök Aşk'ı izledim. Çok güzel bir bölümdü .. yine FOX'un en kaliteli en iyi reyting alan dizisi olduğunu gösterdi.. Deniz Yıldızı 19.15'te başlıyor 19.30'da bitiyor Deniz Yıldızı yeni bölüm başlıyor araya reklam 15 dakika reklam izletiyorlar.. Yer Gök Aşk başlıyor 1 saat özet.. Özet bitiyor, yeni bölüm başlıyor 30 saniye ara 1 dakika ara.! Bu ne ya FOX tv ne kadar gıcık bir kanaldır. Sırf Yer Gök Aşk için izliyorum ! Ayağını denk alsın
Bir de şunu söylemek isterim; Yer Gök Aşk geçen hafta A/B'de 1.ken bu hafta YST geliyor ve Yer Gök Aşk 5. oluyor ! Bu reytinglere inanmıyorum .. Ayrıca herkesin haftalar önce söylediği '' SON TOTALDE 1. OLUR '' sözünü hatırlıyorum, SON ilk 20'ye dahi giremiyor.. Ben, pek inanamıyorum bu reytinglere !!!!!!!!!!!!
Bir de şunu söylemek isterim; Yer Gök Aşk geçen hafta A/B'de 1.ken bu hafta YST geliyor ve Yer Gök Aşk 5. oluyor ! Bu reytinglere inanmıyorum .. Ayrıca herkesin haftalar önce söylediği '' SON TOTALDE 1. OLUR '' sözünü hatırlıyorum, SON ilk 20'ye dahi giremiyor.. Ben, pek inanamıyorum bu reytinglere !!!!!!!!!!!!