16 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 4.8%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 9.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 8 38.1%
  • Son (ATV)

Oy: 3 14.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 6 28.6%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

Oy: 2 9.5%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Yer Gök Aşk'ı izledim. Çok güzel bir bölümdü .. yine FOX'un en kaliteli en iyi reyting alan dizisi olduğunu gösterdi.. Deniz Yıldızı 19.15'te başlıyor 19.30'da bitiyor Deniz Yıldızı yeni bölüm başlıyor araya reklam 15 dakika reklam izletiyorlar.. Yer Gök Aşk başlıyor 1 saat özet.. Özet bitiyor, yeni bölüm başlıyor 30 saniye ara 1 dakika ara.! Bu ne ya FOX tv ne kadar gıcık bir kanaldır. Sırf Yer Gök Aşk için izliyorum ! Ayağını denk alsın :D

Bir de şunu söylemek isterim; Yer Gök Aşk geçen hafta A/B'de 1.ken bu hafta YST geliyor ve Yer Gök Aşk 5. oluyor ! Bu reytinglere inanmıyorum .. Ayrıca herkesin haftalar önce söylediği '' SON TOTALDE 1. OLUR '' sözünü hatırlıyorum, SON ilk 20'ye dahi giremiyor.. Ben, pek inanamıyorum bu reytinglere !!!!!!!!!!!!

TNT kurtlar vadısını alarak hata etti zaten. bu dizinin özel izleyicisi var. dizi başlayınca ekrana geliyor ve dizi başlayınca gidiyor. kanala hiç katkısı yok. birde tnt de bu seyirciyi elde tutacak bir bir kaliteli program yok. nerde taklit nerde idi bitmis program ve dizi varsa ekrana sürüyor. zaten yakında yabancılar kanalı satar giderler. turkiyede yeni bir kanal artık tutmaz. kanal 1 vardı okadar atak yaptılar olmadı. fox yıllardır ugrasiyor.. belli cizgiyi gecmiyor

Kanal 1 epey tutmuştu. 6.büyük kanal olma yolunda ilerliyordu fakat ekonomik kriz nedeniyle projeleri iptal ettiler. Ciner grubunun küçülme çabaları kapsamında Bloomberg'e dönüştü.

Kanal 1'den pek çok yapım üst sıraları zorluyordu. Ece diye günlük dizileri vardı neredeyse her gün zirveyi zorluyordu. Çarkıfelek yine en üst sıralarda dolaşıyordu. TNT'den çok daha iyi durumdaydı :)

Yer Gök Aşk'ı izledim. Çok güzel bir bölümdü .. yine FOX'un en kaliteli en iyi reyting alan dizisi olduğunu gösterdi.. Deniz Yıldızı 19.15'te başlıyor 19.30'da bitiyor Deniz Yıldızı yeni bölüm başlıyor araya reklam 15 dakika reklam izletiyorlar.. Yer Gök Aşk başlıyor 1 saat özet.. Özet bitiyor, yeni bölüm başlıyor 30 saniye ara 1 dakika ara.! Bu ne ya FOX tv ne kadar gıcık bir kanaldır. Sırf Yer Gök Aşk için izliyorum ! Ayağını denk alsın :D

Bir de şunu söylemek isterim; Yer Gök Aşk geçen hafta A/B'de 1.ken bu hafta YST geliyor ve Yer Gök Aşk 5. oluyor ! Bu reytinglere inanmıyorum .. Ayrıca herkesin haftalar önce söylediği '' SON TOTALDE 1. OLUR '' sözünü hatırlıyorum, SON ilk 20'ye dahi giremiyor.. Ben, pek inanamıyorum bu reytinglere !!!!!!!!!!!!
Son totalde değil A/B'de 1.olur diyorduk ama olmadı :)

yetenek sizsiniz ve arka sokaklara baktım.. arka sokaklarr her zamanki gbi sıkıcı.. yetenk sizisiniz her zamanki kadr güzeldi.. :D

TNT kurtlar vadısını alarak hata etti zaten. bu dizinin özel izleyicisi var. dizi başlayınca ekrana geliyor ve dizi başlayınca gidiyor. kanala hiç katkısı yok. birde tnt de bu seyirciyi elde tutacak bir bir kaliteli program yok. nerde taklit nerde idi bitmis program ve dizi varsa ekrana sürüyor. zaten yakında yabancılar kanalı satar giderler. turkiyede yeni bir kanal artık tutmaz. kanal 1 vardı okadar atak yaptılar olmadı. fox yıllardır ugrasiyor.. belli cizgiyi gecmiyor

Kardes KVP daha ne yapsin Dizi her persembe Kanala yüzde 12 reyting kazandiriyor bu kitleyi elinde tutmakta TNT nin isi ilgi cekecek iyi birseyler yapsinlar vadi oynarkende reklamini yapsinlar o Zaman izleyiciyi tutarlar.

Kanal 1 epey tutmuştu. 6.büyük kanal olma yolunda ilerliyordu fakat ekonomik kriz nedeniyle projeleri iptal ettiler. Ciner grubunun küçülme çabaları kapsamında Bloomberg'e dönüştü.

Kanal 1'den pek çok yapım üst sıraları zorluyordu. Ece diye günlük dizileri vardı neredeyse her gün zirveyi zorluyordu. Çarkıfelek yine en üst sıralarda dolaşıyordu. TNT'den çok daha iyi durumdaydı :)

:)

Tuttuysa adamlar neden kanalı bitirdi. sebep açık kanal büyük zarar ediyordu ve çoğu dizisi tutmuyordu. bir iki tutan projeyle kanal gitmeyeceği için bu zarardan kurtuldular

Kardes KVP daha ne yapsin Dizi her persembe Kanala yüzde 12 reyting kazandiriyor bu kitleyi elinde tutmakta TNT nin isi ilgi cekecek iyi birseyler yapsinlar vadi oynarkende reklamini yapsinlar o Zaman izleyiciyi tutarlar.

KVP yi hiç bir kanala faydasi olmamış bir dizi tnt ye mi faydasi olacak. dediğim gibi KVP seyircisi pek tv izlemiyor. KVP başlayınca ekrana oturuyor ve KVP bitince kayboluyor. KVP den sonraki programa bakan olmuyor.. KVP ne atv ye ne stara nede tnt ye bir faydası oladı bu yüzden

KVP yi hiç bir kanala faydasi olmamış bir dizi tnt ye mi faydasi olacak. dediğim gibi KVP seyircisi pek tv izlemiyor. KVP başlayınca ekrana oturuyor ve KVP bitince kayboluyor. KVP den sonraki programa bakan olmuyor.. KVP ne atv ye ne stara nede tnt ye bir faydası oladı bu yüzden

banamı faydası oldu vadinin lafa bak ya aldığı reytinglerden kim kazanıyor babam kazanmıyor heralde.vadi 9 yıldır show,kanal d,star,atv ve tnt de oynadı ve hepsini o gün zirveye oynattı milyon dolarlar kazandırttı.tnt 12-13 reytingi rüyasında göremez :D

kardes bu kanallar vadi sayesinde aldiklari reklam gelirlerini, vadi 1. Olunca reyting pastasindan alsiklari paralari banami bagisladilar.

Sadece Leyla ile Mecnun'a baktim. O da sacmalamanin doruklarinda geziyor. Biraz gulecegiz diye abuk subuk seyler izliyoruz. Daha akici olmali bu dizi.

Leyla ile Mecnun'u izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

Tuttuysa adamlar neden kanalı bitirdi. sebep açık kanal büyük zarar ediyordu ve çoğu dizisi tutmuyordu. bir iki tutan projeyle kanal gitmeyeceği için bu zarardan kurtuldular

Ekonomik kriz çıkmasaydı devam ederlerdi. O yıl bazı diziler iki haftada bir yayınlanmaya başlamıştı ekonomik kriz yüzünden.

O sırada zarar ediyorlardı tabii ki. Yeni kanal ilk başta zarar eder bu normal bir şey. Ama devam edebilselerdi zamanla zarar, kara dönüşür ve ciddi anlamda büyük kanallar arasına girerlerdi...

Temmuz 2008 reytinglerinde hiç de fena durumda değillerdi mesela :)
TOTAL PRIME-TIME' SIRALAMASI

1.KANAL D-13.30
2.SHOW-11.80
3.STAR-10.10
4.ATV-8.30
5.STV-7.60
6.KANAL 1-7.20
7.FOX-6.20
8.KANAL 7-4.30
9.TRT 1-3.50
10.FLASH-1.60
11.CINE 5-1.00
12.DISCOVERY-0.10
DİĞER KANALLAR-25.00

'TOTAL TÜM GÜN' SIRALAMASI
1.KANAL D-10.90
2.SHOW-9.50
3.ATV-8.20
4.FOX-7.60
5.STAR-7.30
6.STV-5.50
7.KANAL 1-5.30
8.KANAL 7-4.60
9.TRT 1-2.80
10.FLASH-2.00
11.CINE 5-1.40
12.DISCOVERY-0.10
DİĞER KANALLAR-35.00

'AB PRIME-TIME' SIRALAMASI
1.KANAL D-14.40
2.SHOW-12.90
3.STAR-11.20
4.ATV-8.80
5.KANAL 1-4.80
6.TRT 1-4.70
7.FOX-4.50
8.STV-3.90
9.KANAL 7-1.80
10.FLASH-1.20
11.CINE 5-0.90
12.DISCOVERY-0.20
DİĞER KANALLAR-30.60

'AB TÜM GÜN' SIRALAMASI
1.KANAL D-11.50
2.SHOW-9.40
3.ATV-8.60
4.STAR-7.20
5.FOX-5.60
6.KANAL 1-4.40
7.TRT 1-3.90
8.STV-3.30
9.KANAL 7-2.30
10.FLASH-1.50
11.CINE 5-1.20
12.DISCOVERY-0.20
DİĞER KANALLAR-40.

Ekonomik kriz çıkmasaydı devam ederlerdi. O yıl bazı diziler iki haftada bir yayınlanmaya başlamıştı ekonomik kriz yüzünden.

O sırada zarar ediyorlardı tabii ki. Yeni kanal ilk başta zarar eder bu normal bir şey. Ama devam edebilselerdi zamanla zarar, kara dönüşür ve ciddi anlamda büyük kanallar arasına girerlerdi...

Temmuz 2008 reytinglerinde hiç de fena durumda değillerdi mesela :)
TOTAL PRIME-TIME' SIRALAMASI

1.KANAL D-13.30
2.SHOW-11.80
3.STAR-10.10
4.ATV-8.30
5.STV-7.60
6.KANAL 1-7.20
7.FOX-6.20
8.KANAL 7-4.30
9.TRT 1-3.50
10.FLASH-1.60
11.CINE 5-1.00
12.DISCOVERY-0.10
DİĞER KANALLAR-25.00

'TOTAL TÜM GÜN' SIRALAMASI
1.KANAL D-10.90
2.SHOW-9.50
3.ATV-8.20
4.FOX-7.60
5.STAR-7.30
6.STV-5.50
7.KANAL 1-5.30
8.KANAL 7-4.60
9.TRT 1-2.80
10.FLASH-2.00
11.CINE 5-1.40
12.DISCOVERY-0.10
DİĞER KANALLAR-35.00

'AB PRIME-TIME' SIRALAMASI
1.KANAL D-14.40
2.SHOW-12.90
3.STAR-11.20
4.ATV-8.80
5.KANAL 1-4.80
6.TRT 1-4.70
7.FOX-4.50
8.STV-3.90
9.KANAL 7-1.80
10.FLASH-1.20
11.CINE 5-0.90
12.DISCOVERY-0.20
DİĞER KANALLAR-30.60

Yazın reyting sonuçları normal bi durum. kısacası adamlar harcadıkları parayı alamadıkları için kanalı kapattılar. sorun burda ne kadar zararla bir kanalı kara geçirilebilir.. kanal 1 yapamadı... gor bak tnt de yapamayacak. şimdiden bir çok zarar eden dizisini ve programını bitirdi. onlarda bayağı bir zarardalar

Son düzenleme:
kardes bu kanallar vadi sayesinde aldiklari reklam gelirlerini, vadi 1. Olunca reyting pastasindan alsiklari paralari banami bagisladilar.

banamı faydası oldu vadinin lafa bak ya aldığı reytinglerden kim kazanıyor babam kazanmıyor heralde.vadi 9 yıldır show,kanal d,star,atv ve tnt de oynadı ve hepsini o gün zirveye oynattı milyon dolarlar kazandırttı.tnt 12-13 reytingi rüyasında göremez :D

Kardeşler yanlış anlamıssınız biz kanalın diğer programlarına katkısını tartışıyoruz. illa yayınladığı gün kanalatı kara gecırmese de reyting kazandırıyor. malum KVP yüksek ücretlerle transfer oluyor.

Kardeşler yanlış anlamıssınız biz kanalın diğer programlarına katkısını tartışıyoruz. illa yayınladığı gün kanalatı kara gecırmese de reyting kazandırıyor. malum KVP yüksek ücretlerle transfer oluyor.

kvp oranlari artarak devam edicek startv gecsin vadi

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 32, bgcolor: transparent"]31[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 267, bgcolor: transparent"]BUGÜN NE GİYSEM?[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 88, bgcolor: transparent"]SHOW TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 57, bgcolor: transparent"]00:59:00[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]2,54[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]8,42[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yeni sezonun ilk bölümü fena gitmemis.

bir çocuk sevdim kanal d deyken tekrarları 6 civarında reyting alıyordu. stara geçince nasıl reytingi 1 e düşüyor sbt saçmalıyor . bir dizi tutmuşsa her kanalda izlenir buna muhteşem yüzyılı örnek olarak gösterebiliriz.

Son'un reytingleri fena değil AB işi zaten.

bende sonu izledim klasik Türk izleyicisinin izleyeceği türden bir yapım değil ,normal bir türk dizisinde bir bölüm izleme diğer bölüm izle ne olup bittiğini anlarsın,bu dizide 10 dk yı kaçır diziden koparsın....