10/10 aga9/10 çıktı. Gen-soru sorusunu bilemedim. Gensorunun sadece yazılı verildiğini sanıyordum. Bu nedenle geneli işaretledim ama sözlü de verilebiliyormuş.
Yalnız sorular öyle bir hazırlanmış ki finalde büyük fontlarla ''hayır'' yazacak sandım Ben size bir anket yapayım da onu doldurun bu ne ulan ey BBC
Hele şükür konuşturabildik seni Helal olsun aga10/10 aga
bana en zorları çıktı 3 doğru 10 sorudan fatih portakalın dediği gibi yaptım @Doğu okadar fox seyretmek zararlıHele şükür konuşturabildik seni Helal olsun aga
Oysa ahaber seyretsen en az 7/10 yapardınbana en zorları çıktı 3 doğru 10 sorudan fatih portakalın dediği gibi yaptım @Doğu okadar fox seyretmek zararlı
annem orayı açmıyor.Oysa ahaber seyretsen en az 7/10 yapardın
Ee zaten 18 madde vardı değişecek 10 soru sorulmuş nasıl hayır için olabilir.6. soruyu salladım. 9. soruyu yanlış yaptım. 9/10
Sorular hayır için seçilmiş gibi ama yalan mı?
Soruların soruluş biçimini falan kast etmiştim. Bir de internette hep hayır cephesi kullanınca bu anketi öyle bir önyargı oluşmuş da olablir. Yoksa içerik olarak maddeler bunlar değil demiyorum zaten nasıl diyeyim? Maddeler bunlar.Ee zaten 18 madde vardı değişecek 10 soru sorulmuş nasıl hayır için olabilir.
O önyargı o zaman çünkü dediğin gibi maddeler bunlar yapacak bir şey yok işin saçmalığı orada zaten anket çözerken saçma geliyor ama bunu referandum da önüne getirecekler işte.Soruların soruluş biçimini falan kast etmiştim. Bir de internette hep hayır cephesi kullanınca bu anketi öyle bir önyargı oluşmuş da olablir. Yoksa içerik olarak maddeler bunlar değil demiyorum zaten nasıl diyeyim? Maddeler bunlar.