16 Nisan Referandum -Yeni Anayasa Bilgi Testi-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç Doğru Yaptınız?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 4

• 5

• 6

• 8

• 10

• Kullanılan toplam oy
    10
9/10 çıktı. Gen-soru sorusunu bilemedim. Gensorunun sadece yazılı verildiğini sanıyordum. Bu nedenle geneli işaretledim ama sözlü de verilebiliyormuş.

Yalnız sorular öyle bir hazırlanmış ki finalde büyük fontlarla ''hayır'' yazacak sandım :) Ben size bir anket yapayım da onu doldurun bu ne ulan ey BBC :A
10/10 aga :A

Tebrikler! Anayasa değişikliğini neredeyse ezbere biliyorsunuz!
Kaynaklarınız:
(9) / (10)

Sadece son soruyu bilemedim, TBMM seçemeyecek sanıyordum HSYK'nın elinden alınıyormuş.

6. soruyu salladım. 9. soruyu yanlış yaptım. 9/10

Sorular hayır için seçilmiş gibi ama yalan mı?

Ee zaten 18 madde vardı değişecek 10 soru sorulmuş nasıl hayır için olabilir. :)
Soruların soruluş biçimini falan kast etmiştim. Bir de internette hep hayır cephesi kullanınca bu anketi öyle bir önyargı oluşmuş da olablir. Yoksa içerik olarak maddeler bunlar değil demiyorum zaten nasıl diyeyim? Maddeler bunlar. :D

Soruların soruluş biçimini falan kast etmiştim. Bir de internette hep hayır cephesi kullanınca bu anketi öyle bir önyargı oluşmuş da olablir. Yoksa içerik olarak maddeler bunlar değil demiyorum zaten nasıl diyeyim? Maddeler bunlar. :D
O önyargı o zaman çünkü dediğin gibi maddeler bunlar yapacak bir şey yok işin saçmalığı orada zaten anket çözerken saçma geliyor ama bunu referandum da önüne getirecekler işte. :)

9 doğru yaptım ama yanlışımın bir tanesi yanlış okumadan oldu kesinlikle kabul etmiyorum 10/10 yaptım. :A