Ben bile Survivor izlemedim 7 reytinglik kitle yine bırakmamışama haksızlık yapmışlar ayoll aynı programı tek isimle neden götürmemişlerde 5 ayrı isime bölmüşler
Ben bile Survivor izlemedim 7 reytinglik kitle yine bırakmamışama haksızlık yapmışlar ayoll aynı programı tek isimle neden götürmemişlerde 5 ayrı isime bölmüşler
Acunun survivor yayınlaması bence hataydı ayollBen bile Survivor izlemedim 7 reytinglik kitle yine bırakmamış
Senin Sabri aday oldu gitme adayı dün yine duygulanmış konseyde ve SMS oylaması yapıldı dünAcunun survivor yayınlaması bence hataydı ayoll
aaaa inş elenir ayoll yeter karadenizi rezil ettiği tekmeyi atarlar inşSenin Sabri aday oldu gitme adayı dün yine duygulanmış konseyde ve SMS oylaması yapıldı dün
Oylamada 1. Olmuş diyo siteleraaaa inş elenir ayoll yeter karadenizi rezil ettiği tekmeyi atarlar inş
tgrt hala yaşıyormu ayoll 😱😱😱Ben de Fatih Portakal'dan takip etmiştim arada Halk TV ve TGRT'ye de baktım. En dinamik sunumu Fatih ve İsmail yaptı yine. Tebrikler..
TGRT Haber TV. Ben haberleri iktidar medyasından burdan takip ediyorum muhalif medyadan da Halk TV'ye bakıyorum. Karıştırıp izliyorum.tgrt hala yaşıyormu ayoll 😱😱😱
O kadar üzüntüye karşın iyi reyting aldıkları için FOXu tebrik ediyorum [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 54921
Sende haklısın [emoji4] ne diyeyim şimdi bilemedim [emoji4]Bir fotoğrafla yorum yapılacaksa bunlar ne diye sorarlar adama.
Fox ne yapmış öyle kapmış direk akıllıca da davranmışlar bölerek. Fox lider araya bi Survivor sonra ATV girmiş orada bile ülke 2 ye bölünmüş.
Survivor izleyenler de seçime gitmeyen seçmen sanırım o kadar vurdum duymaz.
Çarşambaya derbi hemde dirilişin kitlesinin takımı başakşehir bir yerde başka İstanbul takımı Kadıköy takımı fenerbahçeama haksızlık yapmışlar ayoll aynı programı tek isimle neden götürmemişlerde 5 ayrı isime bölmüşler
aaa çarşamba maçmı var @EFE UYSAL 😱Çarşambaya derbi hemde dirilişin kitlesinin takımı başakşehir bir yerde başka İstanbul takımı Kadıköy takımı fenerbahçe
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemde derbi 26 Nisanda İstanbul derbisi başakşehir-fenerbahceaaa çarşamba maçmı var @EFE UYSAL 😱
Haftaya çarşamba başakşehir-fenerbahçeHyr maç falan yok
Haftaya çarşamba başakşehir-fenerbahçe
Hanginiz doğruyu söylüyor acabaHyr maç falan yok