16 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Maç my'nin ipini çekmiş. :F

Dikmen'e karlar yapmış. :A

Kpa'nın saatinin değişmesi kötü demiştim, saat değişiklikleri dizilere yaramaz! Haftaya coşarız yine. :)

My son deminde büyük hüsran yaşıyor. :F

87PEPEE OZLEDIM SENI (TKR)SHOW TV16.04.201418:01:4918:12:370,703,4120,52

Show pepoş tutmayınca tekrara geçmiş sanırım göremedim yeni bölümü listede. :A Pepoş ortalığı yıkacak diyoduk olmadı. :A

Kpa'nın saatinin değişmesi kötü demiştim, saat değişiklikleri dizilere yaramaz! Haftaya coşarız yine. :)

Show pepoş tutmayınca tekrara geçmiş sanırım göremedim yeni bölümü listede. :A Pepoş ortalığı yıkacak diyoduk olmadı. :A
noldu kim sildi mesajını şindi :X

Pepee'nin yeni bölümü sadece Pazartesi yayınlanıyor bütün hafta onun tekrarı ve eski bölümler yayınlanıyor. :F

Ya off ya şu Timur Savcıyı anlamakta güçlük çekiyorum neden 2 yıl ara verirsin ki çarşamba timsin günü ve muhteşem bitince boş kalacak ad ve kpa zirvede yer alır ama yüksek oranlarla değil eğer tims meryem uzerli ve okan yalabık ı aynı dizide oynatsa ve starda yayınlansa ve çarşamba olsa işte yine 1. lik timsin olurdu:(

Dizi bilmem kaç haftada bir ikinciliğe düşüyor elemleri kederleri biritki tabii :A Yine de 1 reytingden az fark var totalde ab de ise daha az :D Tebrikler muhteşemime :D KPA ve dikmen düşmüş. Not Defteri'ne nolmuş öyle bilmeden izledim diziyi ondan mı acaba :F

Kara Para Aşk'ın 22.00'da nasıl reyting alacağını merak ediyordum ama düşüş yaşamış.Dizi kendi saatine dönünce yine 6+ alacaktır.
Muhteşem Yüzyıl maça rağmen çok iyi reytingler almayı başarmış.
Ankaranın Dikmeni ve Sevdaluk maç karşısında düşüş yaşamışlar.
Not Defteri totalde iyi gitmiş.

KPA PT-2'ye göre çok iyi bir reyting almış.
Yüzlerce bölümdür birinci (!) olan MY yine maçta geçilmiş :D
Dikmen fena gitmiyor, bence güzel dizi :)
Sevdaluk yükselmişe benziyor.

KPA PT-2'ye göre çok iyi bir reyting almış.
Yüzlerce bölümdür birinci (!) olan MY yine maçta geçilmiş :D
Dikmen fena gitmiyor, bence güzel dizi :)
Sevdaluk yükselmişe benziyor.
132 bölümde 128 total 131 ab 1.liği daha iyisi gelene kadar en iyisi bu alışsan iyi olur :X
ayrıca kpa nın pt 2 reytingi nasıl iyi anlamıyorum geçen sene kuzey o saatte çok daha iyiydi :A