16 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My maça geçilmiş hem de baya fark yemiş. :F Ab'de de geçiliyormuş az daha. :F 75 dk reklamsız gittiler bir de fayda etmemiş maalesef. :F Maç 21:00 gibi başlasa iki grupta da açık ara zirvede olurdu. :A

Dikmen maçtan etkilenerek düşse de gayet iyi oranlar almış ve yine ab olmuş. :)

Kpa'ya pt-2'de yayınlanmak yaramamış. Boşlukta yükselecek deniliyordu ama ben tahmin ediyordum düşeceğini. :) Haftaya döner eski oranlarına yine. :)

Sevdaluk sert bir düşüş yaşamış maçtan dolayı.

Kızılelma 1'e kadar düşmüş ab'de. Bu oranlarla ne kadar devam eder merak konusu..

Not Defteri totalini sabitledi artık da ab'si kötü..
elemin kederin her hafta büyüyor be :A

Sevdaluk geçen hafta total 3,20 idi şimdi 2,65 almış bu büyük düşüş sayılmaz. Ayrıca Sevdaluk reklam düzenini görsen anlardın neden düştüğünü. 15 dakika da bir reklam verdi saçma kanal. :D
Haftaya düzgün bir reklam stratejisiyle yükselir umarım. :A

elemin kederin her hafta büyüyor be :A
Haftaya Hürrem ölünce bir miktar azalabilir ama Rüstem'in ölümüne doğru yine tavan yapar. :A

Not Defteri TOTAL'de iyi gitmiş AB'de yükseliriz haftaya tekrar. :) Not Defteri geçen hafta 3 aldı AB'de maçtan düştü diğerleri gibi düştü denilmiyor fiyasko oluyor ilginç.

Ata Demirer fayda etmemiş Sevdaluk'a. :A

Kara Para Aşk yayınlanmamalıydı. :)

Muhteşem Yüzyıl geçilmiş..

Not Defteri TOTAL'de iyi gitmiş AB'de yükseliriz haftaya tekrar. :) Not Defteri geçen hafta 3 aldı AB'de maçtan düştü diğerleri gibi düştü denilmiyor fiyasko oluyor ilginç.

son cümleden dolayı fox una ateşler yağdırırdım ama seni @denizz19 a havale ettim ona da laf atmışın :A

Aynen Sevdaluk varken my izleyenleri kınıyoruz. :A
1459085_225761660947953_1456072972_n.jpg

Bu ne taraflı bir yorum seni esefle kınıyorum Buğra. Tüm diziler düştü Ata Demirer dizinin son dakikalarında 5 dakika ya göründü ya görünmedi abartmayalım şimdi. :)