16 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

evet reytinglere bakalım total 0.33 düşmüş ab de 0.85 artmış nerede boşluk panpa
boşluğu biz salı günleri gördük çok şükür kaçak küçük ağa nın özzetini geçemeyince
maç 21.45 de bittiği için boşluçu diyoruz işte
)) aynısı recep ve şirinlerde de olmuştu 6 reyting

maç 21.45 de bittiği için boşluçu diyoruz işte
)) aynısı recep ve şirinlerde de olmuştu 6 reyting
yav he he derim buna sbt reytingleri resmi değil bir kere tns anlıklarında 6 yı görse biz de anlıkları görsek neyse
ayrıca maç yokken 6 alan kpa ve 7 alan dikmeni nettin yok mu oldular da ortada boşluk oluştu
boşluk olsa diziler boşluk bitince şok şekilde düşer örnek: salıya küçük ağa geldi kaçak 7.5 tan 5.5 a düştü; perşembe vadi 14 ten 11e düştü komedi dizileri çoğalınca ; pazar güneşi beklerken 5.5-6 dan 3.5 a düştü o hayat benim gelince
yani hayallerden bahsetmeyelim artık 4.sezonunda dizi 😎

ben bilmem reytingler bilir fazla iddalı olmayacaksın

hiç sıkılmadan 2 saat izleyebildiğim nadir dizilerden kara para aşk ama bukadar önemli bir dizinin 6 bölüm sonunda hala izltenilenr eytinglere gelmemesi canımı sıkıyor atv zaten reklam uygulamasına hiç girmeyecem kurtlar vadisi gibi kara para aşkında 2 reytingini yiyor atv bu reklam saçmalığı yüzünden diziler 7 alıcaksa 5 alıyor 😵😵

TR kupası maçına geçilmişte o bakımdan
))))))
duyan da hazırlık maçına ya daönemsiz kupa maçına geçildi sanır
)) gs final için mücadele ediyor+maş 2-0 dan dönmüş
ayrıca my kadın-erkek-ergen dizisi gibi kalıplara uymadığından maçla çarpışmanın etkilemesi normal her kesimden izleyicisi var
))))

MY gecilmis

KPA yayinlanmasin demistim. Reklamlar + iki mac arasinda kaldi. Yine de iyi oranlar almis.

Maç TOTAL'de Muhteşem Yüzyıl AB'de zirveyi almış tebrik ederim..

Ankara'nın Dikmen'i, Kara Para Aşk ve Sevdaluk maçtan etkilenmişler..

Not Defteri daha çok çocuk kitleye hitap ettiği için pek değişiklik olmamış lakin AB'de yine fiyasko..

Beni Affet yine çok iyi gitmiş, tebrik ederim..

MY gecilmis

KPA yayinlanmasin demistim. Reklamlar + iki mac arasinda kaldi. Yine de iyi oranlar almis.
totoşta 128 aboşta 131 kez zirvede 132 bölümde
ama şu aboş kısmı değişsin sonu kötü sayının

kpa tam yerinde yayınlandı bence maçla çarpışamadı kanaldan dolayı üstüne my siz 1 saat gitti
kg gibi artması muhtemeldi demek ki bölüm kötüymüş

Niye sayinin sonu dizinin harem kismini temsil ediyor.

KPAnin ilk dakikasi ve son 10 dakikasini izledim. Genel yorum yapamayacagim simdi. Bence saatinden sasmayacakti.

My maça geçilmiş hem de baya fark yemiş.
Ab'de de geçiliyormuş az daha.
75 dk reklamsız gittiler bir de fayda etmemiş maalesef.
Maç 21:00 gibi başlasa iki grupta da açık ara zirvede olurdu.

Dikmen maçtan etkilenerek düşse de gayet iyi oranlar almış ve yine ab olmuş.

Kpa'ya pt-2'de yayınlanmak yaramamış. Boşlukta yükselecek deniliyordu ama ben tahmin ediyordum düşeceğini.
Haftaya döner eski oranlarına yine.

Sevdaluk sert bir düşüş yaşamış maçtan dolayı.

Kızılelma 1'e kadar düşmüş ab'de. Bu oranlarla ne kadar devam eder merak konusu..

Not Defteri totalini sabitledi artık da ab'si kötü..

Sevdaluk sert düşüyor
Dikmen daha sert düşmüş yapma şimdi

tns ilk gün geldiğinden beri atv nin ab reytingi de sorun olduğunu yazar dururum maçlar diğer kanallarda genelde ab si yuksekken hep atv de düşük çıkar.

bu arada kpa ya geçmiş olsun senaryo beni cekmedigini ilk günden beri yazıyorum iki haftadır da pek göz atmadım. kayıp gibi sonu olacak aynı mantıkla gidiyorlar. neyse tuba alışık zati))))

Sevdaluk zaten taş çatlasa 3.5 alıyor daha ne kadar düşebilir ki?
Dikmen de düştü evet ama oranları iyi.
Sevdaluk geçen hafta total 3,20 idi şimdi 2,65 almış bu büyük düşüş sayılmaz. Ayrıca Sevdaluk reklam düzenini görsen anlardın neden düştüğünü. 15 dakika da bir reklam verdi saçma kanal.