16 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Hafta sonu dizilerinin avantajı haftasonunda aşırı güçlü dizilerin olmaması... Hafta sonu alınan en iyi reyting 9 galiba... Survivor almıştı ama bu hafta o da alamadı. Yani hafta sonu alınan en yüksek reyting 7-8 civarı... Ama hafta içi Pazartesi Arka Sokaklar 9 -12, Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki 24-27, Çarşamba Muhteşem Yüzyıl 18-26, Perşembe Fatmagül'ün Suçu Ne? 16-18 ve Cuma Hanımın Çitftliği 10-14 arası reyting alıyorlar... Aynı zamanda Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Muhteşem Yüzyıl hariç diğer dizilerin olduğu günler 2-3 tane de 7-8 reyting alan diziler var... Ama hafta sonu izlenme oranları oldukça düşük... 9 reyting zor geçiliyor. Ama hafta içi de avantajlı saatler var... Mesela Salı 23.00,Çarşamba 23.00, Perşembe 23.00 ( Eskiden Türkan güçlü bir rakip sayılabilirdi ama bitti. ) bu saatler avantajlı... Cuma 23.00'ten sonra Beyaz Show ve Her Şeye Rağmen var ama ikisi de 3-4 rating alıyorlar. Güçlü bir diziyse oralara konabilir. Kısaca böyle... Lale Devri gittikçe yükseliyor... Yükseliş normal... Toprak karakteri diziye hayat verdi.

Bu reytingler kötü değil bence. Yahşi Cazibe ile arasında çok az fark var. Daha güçlü rakiplerle karşı karşıya olmasına rağmen.
Azeri bir adam gelecekmiş Yahşi Cazibe'ye.
Kaynak Nereden Ödeki İnternnet sitelerinden bulamadım kaynak bildirebilirmisin geniş aile ile yahşi cazibenin arasında dağlar kadar fark var diye biliriz abde

Gani Müjde, twitter'dan yazdı. Hiçbir sitede çıkmadı henüz haberi :)
Aradaki rating farkı totalde 0,36 A/B'de ise 2. Yani dağlar kadar fark yok :)

Gani Müjde, twitter'dan yazdı. Hiçbir sitede çıkmadı henüz haberi :)
Aradaki rating farkı totalde 0,36 A/B'de ise 2. Yani dağlar kadar fark yok :)
Haklısın Dağlar Kadar Fark Yok Ben Geniş Ailenin Tam Reytingine bAKMADAN yAZMIŞIM AMA ABDE ARADAKİ FARK YÜKSEK GİBİ :D