16 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
adminim geniş ailede lale devrinin yaptığını yapar mı seneye

Admin Sihirli annem cumartesi günü olur bence dediğin gibi cumartesi olursa sihirli annem bazı yapımlar sert düşüs yaşalabilir akasya durağı gibi yapımlar neredese aynı hitap eden bir dizi olacak ama sihirli annem de tutmuyabilir çünkü 8 sene öncesi yayınlanan diziyi izliyenler şimdi 18 yaşı geçmiştir onlarda bakmaz sa tutmuyabilir ama yeni izliyeci kitleyici yakalabilir bu yüksek ihtimal sihirli annem yazın zirvede olduğunu hatırlıyorum 4 civarı reyting almıştı özetinde senin hakkında düşüncelerin neler admin
8 sene önce yayınlandı diyorsun ama bu dizinin tekrarları da tıpkı Çocuklar Duymasın gibi sürekli yayınlandı. Hem Kanal D'de hem de Star'da. Şimdiki çocukların da hemen hemen hepsi biliyor Sihirli Annem'i.
Dün mesela yine tekrarı yayınlanmış. Saatine göre iyi sayılabilecek reytingler almış. Yazın tüm gün sıralamasında ikinci olduğunu hatırlıyorum tekrarının :)

Bence İzmir Çetesi'nden daha iyi reyting alacağı kesin. İlk 5'i zorlar diye tahmin ediyorum.

adminim geniş ailede lale devrinin yaptığını yapar mı seneye
Reyting yükseltme anlamında diyorsun heralde :)

Geniş Aile'nin durumu Lale Devri'nden çok Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'a benziyor. Arka Sokaklar geçen sene çok düşmesine rağmen bu sene zirvenin tek sahibi oldu. Benzer şekilde sene başında Akasya Durağı en iyi dönemlerinden birini geçirdi reyting anlamında.
Yükselebilir seneye. Ama hafta içi yayınlanırsa zirvede olma ihtimali yok gibi bence :)

Bence ızmir çetesi güzel bir dizi ama komedi biraz eksik selami ve ateş olmasa komedi diye bişey kalmiyacak zaten. keşke tüm bölümler 6.bölüm kadar komik olsa

Reyting yükseltme anlamında diyorsun heralde :)

Geniş Aile'nin durumu Lale Devri'nden çok Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'a benziyor. Arka Sokaklar geçen sene çok düşmesine rağmen bu sene zirvenin tek sahibi oldu. Benzer şekilde sene başında Akasya Durağı en iyi dönemlerinden birini geçirdi reyting anlamında.
Yükselebilir seneye. Ama hafta içi yayınlanırsa zirvede olma ihtimali yok gibi bence :)

Admin Dediğine katılıyorum ilk bölümü 6 reytingin üstüne çıkar diyorum Bu Arada Lale Devri Totalde ii abde düşük reyting almış yahşi cazibede total orta ab ii

sihirli annem bence tutar bence konuya bu diziyi daha önce izzleyen çocukları dışarıda bırakalım günümüz de de çocuklar bu tarz yapımları sever bende küçükken 10-12 yaşlarında izlersim ha adminim sen hiç izledin mi

İzmir Çetesi gün değişikliği yapılmasın, yapılacaksa Pazar' a alınsın. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe en güçlü diziler var zaten. İzmir Çetesi Pazar' a, Behzat Ç. Cuma' ya alınsın. Geniş Aile Cumartesi 20.00' ye, Sihirli Annem 22.00' ye alınsın. Yeni yetmeler zaten 1' den önce yatmıyor. :H

Adminim Şefkat Tepe böle devam ederse ilk 3'e girebilir mi?

sihirli annem bence tutar bence konuya bu diziyi daha önce izzleyen çocukları dışarıda bırakalım günümüz de de çocuklar bu tarz yapımları sever bende küçükken 10-12 yaşlarında izlersim ha adminim sen hiç izledin mi
Evde sizden 5-6 yaş küçük kız kardeşiniz varsa izlememeniz kaçınılmaz zaten :):):) Bende izledim doğal olarak... Zaten hiç izlemeyen kimse olduğunu sanmıyorum :)

Sihirli Annem Cumartesi biletini kaptı, İzmir Çetesi Çarşamba'ya gelebilirdi Star Komedi Dükkanı'nı Çarşamba'ya almasaydı...
Lale Devri, tek kelimeyle şahane. 40.'lıktan zirveye ulaştı. Demek ki dizileri hemen final yaptırmak yerine ona şans tanımak ve hatta tutmuş bir diziden oyuncu ticareti yapmak gerekiyor.(Bu arada Lale Devri, Yer Gök Aşk'ı geçmiş oldu. Haftalık sıralamalarda. Boynuz kulağı geçermiş diye boşuna demiyor atalarımız.)
Survivor 5'i görmüş. Show TV Pazartesi hatasını umarım anlamıştır. Seyirciyi aptal yerine koymanın cezası budur.
Yahşi Cazibe bana şok yaşatıyor. Her hafta düşüş. Neyse A/B'de biraz toparlanmış.
Akasya Durağı herhalde Kanal D'nin hatırına izleniyor yada Kanal D'nin hatırına Total'de reytingleri iyi imiş gibi gösteriliyor. Doğru düzgün bir kurgusu olmayan bu yapımın Yahşi Cazibe'nin üstünde olmasını hazmedemiyorum. :) :D
PT2 dizileri Kavak Yelleri ve Kızım Nerede? Haziran'da final yolcusu olacakmış gibi reytingler almış. Kızım Nerede'nin bir sezon daha devam etmesi bir ihtimal ama PT2'den sonra 10-14 shareye kimse bir sezon daha tahammül edemez.
Ve Sihirli Annem Cumartesi'ye geldikten sonra reytingler alt üst olur. En büyük zararı Akasya Durağı görür, Total'deki varlığını kaybeder. Gül Onat Lale Devri ve Sihirli Annem'de birbirinden çok farklı iki karakteri canlandırdığı için birde ikiside aynı akşam yayınlandığı için Lale Devri'de kötü etkilenir. Survivor'a pek bir zarar vermez. Yahşi Cazibe'nin A/B grubundaki en çok izlenen dizi sıfatını ele geçirmeye çalışabilir. :)

İzmir Çetesi gün değişikliği yapılmasın, yapılacaksa Pazar' a alınsın. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe en güçlü diziler var zaten. İzmir Çetesi Pazar' a, Behzat Ç. Cuma' ya alınsın. Geniş Aile Cumartesi 20.00' ye, Sihirli Annem 22.00' ye alınsın. Yeni yetmeler zaten 1' den önce yatmıyor. :H

Ne yaptın. Bütün yayın akışını değiştirdin kanalın :D

Bence Pazartesi 20.00'de olacak İzmir Çetesi. İyi de olur dizi için...
Adminim Şefkat Tepe böle devam ederse ilk 3'e girebilir mi?
İlk 3 zor ama belli mi olur :)

Ne yaptın. Bütün yayın akışını değiştirdin kanalın :D

Bence Pazartesi 20.00'de olacak İzmir Çetesi. İyi de olur dizi için...

İlk 3 zor ama belli mi olur :)

Pazartesi Arka Sokaklar, Aşk ve Ceza ve Yer Gök Aşk gibi güçlü diziler var. Pazar daha mantıklı değil mi ?

Evde sizden 5-6 yaş küçük kız kardeşiniz varsa izlememeniz kaçınılmaz zaten :):):) Bende izledim doğal olarak... Zaten hiç izlemeyen kimse olduğunu sanmıyorum :)

doğru diyorsun adminim ama yeni fragmanda çocuklar büyümüş bu reyting leri arttırrmı biraz eski izleyici etkilenmez mi yeniler alışırda ya eskiler... tabi önlerinde çocuklar duymasın gibi iyi bir örnek var.. ayrıca bakalım senaryo nasıl olacak

Ve Sihirli Annem Cumartesi'ye geldikten sonra reytingler alt üst olur. En büyük zararı Akasya Durağı görür, Total'deki varlığını kaybeder. Gül Onat Lale Devri ve Sihirli Annem'de birbirinden çok farklı iki karakteri canlandırdığı için birde ikiside aynı akşam yayınlandığı için Lale Devri'de kötü etkilenir. Survivor'a pek bir zarar vermez. Yahşi Cazibe'nin A/B grubundaki en çok izlenen dizi sıfatını ele geçirmeye çalışabilir. :)
Bence, Lale Devri'ni hiç etkilemez Sihirli Annem. Yani çok az etkiler.
En çok Yahşi Cazibe ve Akasya Durağı etkilenir. Sihirli Annem'in izleyici kitlesinin, özellikle çocukların en çok bu iki diziye ilgi gösterdiğini düşünüyorum.
adminim izmir çetesi cuma geniş aieyle gün değiştirseler nasıl olur
Saçma bir değişiklik olur bence. İki dizi de kendi gününde aldıkları reytinglerden çok da farklı durumda olmazlar bence.

Pazartesi Arka Sokaklar, Aşk ve Ceza ve Yer Gök Aşk gibi güçlü diziler var. Pazar daha mantıklı değil mi ?
Pazar, İzmir Çetesi için daha iyi olur ama Star sadece İzmir Çetesi'ni değil tüm dizilerini düşünmek zorunda. O nedenle Star açısından en mantıklı Pazartesi. Bence en kötü ihtimalle yine bu reytingleri alır Pazartesi günleri.

doğru diyorsun adminim ama yeni fragmanda çocuklar büyümüş bu reyting leri arttırrmı biraz eski izleyici etkilenmez mi yeniler alışırda ya eskiler... tabi önlerinde çocuklar duymasın gibi iyi bir örnek var.. ayrıca bakalım senaryo nasıl olacak
Eskilerin izleme sebebi bu olacak zaten bence. Çocukların büyüdüklerinde ne durumda olduklarını merak edecekler. Çocuklar hiç büyümemiş her şey aynı kalmış olsaydı o kadar da ilgi çekici olmazdı sanki :)

Saçma bir değişiklik olur bence. İki dizi de kendi gününde aldıkları reytinglerden çok da farklı durumda olmazlar bence.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

bence cumartesi geniş aile ilk 5 te olur ve izmir çetesi değişmez bari geniş aiileyi kurtarırız

Pazar, İzmir Çetesi için daha iyi olur ama Star sadece İzmir Çetesi'ni değil tüm dizilerini düşünmek zorunda. O nedenle Star açısından en mantıklı Pazartesi. Bence en kötü ihtimalle yine bu reytingleri alır Pazartesi günleri.

Eskilerin izleme sebebi bu olacak zaten bence. Çocukların büyüdüklerinde ne durumda olduklarını merak edecekler. Çocuklar hiç büyümemiş her şey aynı kalmış olsaydı o kadar da ilgi çekici olmazdı sanki :)

Katılıyorum ama Behzat Ç 30 küsür bölümdür var ve reytingleri hep aynı geliyor. Yani son üç haftada hep 3.80 3.90 4.00 reyting almış, izleyici kitlesi sabit bir dizi. Tanıtımıda çok iyi yapıldı. İzmir Çetesi ise hem reklamı yapılmadı hemde izleyici kitlesi yeterince oturmadı. Daha yeni bir dizi. Ayrıca çekimler başladığı hafta dizi başladı bu yüzden dizi fragmanı bile ancak Cuma günü girebiliyor. Dün izlediğimiz bölümlerin bir kısmı Cuma gecesi çekildi dersem durum daha iyi anlaşılır :)