İnş Allah dedirtiyorHaftaya kesin çıkacak diyorlardı
İnş Allah dedirtiyorHaftaya kesin çıkacak diyorlardı
Çıkmasın gelecek sezon kış ayı yine 20 e oynar yazık değil mi o kitleyeİnş Allah dedirtiyorMesuta pek güvenmem ben ama hala yalanlama gelmediğinegöre doğru sanırım. Çıkmıcak.
yooo @xemrexxx Asiye için ortak anlaşmamız var
kız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkıncaAma TRT reytingten çıkmıcakmiş sanırım. Fikir olarak ortaya atmişlar. Mesut Yar öyle demiş bugunkü köşesinde
@Forumdash Umut ekti biraz çıkmıcaksıız diyorkız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkınca
kız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkınca
xemrexxx i görmen gerekti bacım. kafa üstü dönmeye kalktı filan
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyxemrexxx i görmen gerekti bacım. kafa üstü dönmeye kalktı filan
Evet o eski diziden uyarlamaymışla senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06@Çiğdem- @serhatt @Dosi @cookies @vadikızı
Çiğdem bu ecünnüleri izlememek için kanalı izlemez bi dahala senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06@Çiğdem- @serhatt @Dosi @cookies @vadikızı
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06@Çiğdem- @serhatt @Dosi @cookies @vadikızı
@pompy anlatırGüzel birşeye benziyorda konusunuda anlamadım bir anlatsan diyorum teyzene
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06@Çiğdem- @serhatt @Dosi @cookies @vadikızı
Evet o eski diziden uyarlamaymışEskileri tekrar sürüyoruz piyasayaBi eski dizi daha var unuttum
CW Antileride toplamaya çalısacak bu sezon yeni dizilerimiz sizlik @MasacRE- içinde dizimiz varÇiğdem bu ecünnüleri izlememek için kanalı izlemez bi daha
@pompy anlatırkesin izler reyis bunu
Parlak oğlanlar yabancı dizilerde var hele CW de @xemrexxx ayrılmıyor kanalımızdanAman ben almiyim gavur dizisi
Türk erkekleri bana yetiyor sen al tepe tepe kullan gavurları
Aaa zaten Türk erkeklerine kalacaz yabancılar görsellikTürk erkekleri bana yetiyor sen al tepe tepe kullan gavurları
Türklere bak o zaman fikir edin
Onlar hakkında güzel fikir sahibiyiz zatenTürklere bak o zaman fikir edin
Bana dua etOnlar hakkında güzel fikir sahibiyiz zaten
Senin hakkın ödenmez senin sevdiğin erkeklerden uzak duruyoruz yararı oluyorBana dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?