İnş Allah dedirtiyorHaftaya kesin çıkacak diyorlardı![]()
İnş Allah dedirtiyorHaftaya kesin çıkacak diyorlardı![]()
Çıkmasın gelecek sezon kış ayı yine 20 e oynar yazık değil mi o kitleyeİnş Allah dedirtiyorMesuta pek güvenmem ben ama hala yalanlama gelmediğinegöre doğru sanırım. Çıkmıcak.
yooo @xemrexxx Asiye için ortak anlaşmamız var![]()
kız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkıncaAma TRT reytingten çıkmıcakmiş sanırım. Fikir olarak ortaya atmişlar. Mesut Yar öyle demiş bugunkü köşesinde![]()
@Forumdash Umut ekti biraz çıkmıcaksıız diyorkız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkınca![]()
kız çiğdem farukla, yasemin kovulduğunda oynayan koriş ve nöro gibi oynadık diriliş reytinglerden çıkınca![]()
xemrexxx i görmen gerekti bacım. kafa üstü dönmeye kalktı filan
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyxemrexxx i görmen gerekti bacım. kafa üstü dönmeye kalktı filan![]()
Evet o eski diziden uyarlamaymışla senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06
@Çiğdem- @serhatt @Dosi @cookies @vadikızı
Çiğdem bu ecünnüleri izlememek için kanalı izlemez bi dahala senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06
@pompy anlatırGüzel birşeye benziyorda konusunuda anlamadım bir anlatsan diyorum teyzene
la senin çöp kutusunun aman CW nin kalitesini artıracak bir iş geliyor gibi @destere kesin kaçırmaz bu diziyi @Harunnn60 da altta kalmamak için izler o yüzden haset şeyneyse Pretty Little Liarstaki arianın anası gençliğinde bu dizinin ilk versiyonunda oynamıştı galiba @mrt-06
Evet o eski diziden uyarlamaymışEskileri tekrar sürüyoruz piyasaya
Bi eski dizi daha var unuttum
![]()
CW Antileride toplamaya çalısacak bu sezon yeni dizilerimiz sizlik @MasacRE- içinde dizimiz varÇiğdem bu ecünnüleri izlememek için kanalı izlemez bi daha![]()
@pompy anlatırkesin izler reyis bunu
Parlak oğlanlar yabancı dizilerde var hele CW de @xemrexxx ayrılmıyor kanalımızdanAman ben almiyim gavur dizisi![]()
Türk erkekleri bana yetiyor sen al tepe tepe kullan gavurları
Aaa zaten Türk erkeklerine kalacaz yabancılar görsellikTürk erkekleri bana yetiyor sen al tepe tepe kullan gavurları![]()
Türklere bak o zaman fikir edin
Onlar hakkında güzel fikir sahibiyiz zatenTürklere bak o zaman fikir edin![]()
Bana dua etOnlar hakkında güzel fikir sahibiyiz zaten![]()
![]()
![]()
Senin hakkın ödenmez senin sevdiğin erkeklerden uzak duruyoruz yararı oluyorBana dua et![]()