Eğer seçimi İnce kazanırsa yerel seçimlerde benim istediğim partiye oy vereceksin anlaştık mı?24 Haziran günü görüşürüz
Eğer seçimi İnce kazanırsa yerel seçimlerde benim istediğim partiye oy vereceksin anlaştık mı?24 Haziran günü görüşürüz
Erdoğan kazanırsa sen de aynı şekildeEğer seçimi İnce kazanırsa yerel seçimlerde benim istediğim partiye oy vereceksin anlaştık mı?
Tamam söz.Erdoğan kazanırsa sen de aynı şekilde
Sana ne dedim ben...Diriliş bu hafta düşecek. Dirilişciler Fatih Portakalı izliyordur demiştim Bak diziniz bizim reytinge düşmüş resmen 18 alan dizi 12'lere düşmüş...Hem de AB'deOzaman toteli haftaya alırız bunu demek bile güzel @mrt-06 @Forumdash
Seneye şu diziyi Kanal D e mutlaka almalı @Yiğitt
Karadenizin normal reytingleri bunlar diğer grup 8 gibi totelde o civara iner yanı gelecek sezon bu oranları alamazdınız zatenSana ne dedim ben...Diriliş bu hafta düşecek. Dirilişciler Fatih Portakalı izliyordur demiştim Bak diziniz bizim reytinge düşmüş resmen 18 alan dizi 12'lere düşmüş...Hem de AB'de
Muharrem ince güzel izlenmiş dicem de Fatih Portakal haber saatinde de aynı shareleri alıyor son zamanlarda
Eğer seçimi İnce kazanırsa yerel seçimlerde benim istediğim partiye oy vereceksin anlaştık mı?
Bende dahil olayım İyi Parti diyorum ben deErdoğan kazanırsa sen de aynı şekilde
Trt kanalı haftaya son kez reytingte olacak cnm Reyting sisteminden çıkıyorlar yanı haftadan sonra daha reytingte olmayacak dizileri 😕😕😕Nasıl yani gızz
Trt kanalı haftaya son kez reytingte olacak cnm Reyting sisteminden çıkıyorlar yanı haftadan sonra daha reytingte olmayacak dizileri 😕😕😕
Aaa evet Ertuğrul belki sezon finali yapar haftaya ama gelecek sezon reytingte olmayacak diyelim kanalda kalırsa😱aa gerçektenmi yeni duyuyorum valla bakalım nasıl olacak o zaman
Aaa evet Ertuğrul belki sezon finali yapar haftaya ama gelecek sezon reytingte olmayacak diyelim kanalda kalırsa
Reytinge girmek için transfer olabilirler kışın 20 reyting alan dizi yanı yazık olur reytingsiz oynamasıKanalda niye kalmasın kızz Osman bey diye diziye devam edecekler
ayol kimse inanmıyordu o reytinglere senin jensen oğlanın memeleri gibi şişmeydi
@mrt-06 @Forumdash Sen üçlü anlaşma yapmıstınız Ertuğrulum çıktığına göre tekrar birbirinize döneceksinizayol kimse inanmıyordu o reytinglere senin jensen oğlanın memeleri gibi şişmeydi
yooo @xemrexxx Asiye için ortak anlaşmamız var@mrt-06 @Forumdash Sen üçlü anlaşma yapmıstınız Ertuğrulum çıktığına göre tekrar birbirinize döneceksiniz
Ertuğrul rakip oldu için o dizide anlaşma yapmıstınız eskisi kadar birliğiniz güçlü olmucak .Ayooo @xemrexxx Asiye için ortak anlaşmamız var
Ama TRT reytingten çıkmıcakmiş sanırım. Fikir olarak ortaya atmişlar. Mesut Yar öyle demiş bugunkü köşesindeErtuğrul rakip oldu için o dizide anlaşma yapmıstınız eskisi kadar birliğiniz güçlü olmucak .A
Haftaya kesin çıkacak diyorlardıAma TRT reytingten çıkmıcakmiş sanırım. Fikir olarak ortaya atmişlar. Mesut Yar öyle demiş bugunkü köşesinde