İki yapımda aynı saatte yayınlanıyor ve birbirlerinin rakibi oldular da benim mi haberim yok?Emanet total'de Hekimoğlu'nu geçmiş
Aynı saatte değiller ama Hekimoğlu‘nun bir p.t. işi olarak tüm gruplarda p.t. dışı işlerin önünde olması gerekir :/İki yapımda aynı saatte yayınlanıyor ve birbirlerinin rakibi oldular da benim mi haberim yok?
Yayınlandığı saatte totale oynayan üç yapım var ve Hekimoğlu totallik bir yapım da değil. AB için bu yorum yapılsaydı hak verebilirdim.Aynı saatte değiller ama Hekimoğlu‘nun bir p.t. işi olarak tüm gruplarda p.t. dışı işlerin önünde olması gerekir :/
5'te 1'i kadar reyting alan Hekimoğlu gibi rakipleri varken üstünden tır geçse bile bu dizi yıkılmaz merak etme.Bu hafta tüm diziler neredeyse geçen haftayla aynı sonuçları almış üstelik maç varken. Hekimoğlu'nun yeniden 4-5 bandına çıkması için ne yapması lazım illa karakterlerden biri yine ölümün eşiğine mi gelsin. Total bu ülkenin kamburudur.ss
Videoda veda yazıyor ama yorumlardan anladığım kadarıyla bu sahneyi bölümde göstermemişler yani belli ki hiçbir cehenneme gittiği yok. Neyse bu kafayla devam nasılsa düşecek daha çok reyting var.