AB iyice ele ayağa düşmüş.
Maşallah AB’de rakipsiziz. 3.sezona 4 reytingle başlayıp 10 reytinge kadar dayanan dizimize, oyuncularımıza, kamera önü ve arkası ekibimize başarılarının devamını diliyorum. Entrikalı kalın tıss
Döne döne bugün mü döndün.
Aman yine 2. sırada olmanıza rağmen zirvedeyiz diye şişinmeyin de gerisi umrumda değil.
Haber bülteni umrumda değil diziler arasında zirvede olmamız kafi çatla patlaAman yine 2. sırada olmanıza rağmen zirvedeyiz diye şişinmeyin de gerisi umrumda değil.
Sadece totalde zirvedesiniz, üç grubu da baz almak lazım. Ayrıca finansal açıdan AB daha önemli. Orda da çukur, yasak elmanın özetini bile zor geçmiş -0,25 reyting fark var-Çukur oranlarını yükseltmeyi başarmış ama AB diziye küstü sanırım. Sığ gibi ilerleyen filler bölümler sağolsun. Neyse buna da şükür. Günün en çok izlenen dizisiyiz hala.
Yasak Elma uçmuş. Medyapım olunca şaşırmıyorum tabii.
Hoşgeldin.
Hayal mi görüyorsun senÇukur oranlarını yükseltmeyi başarmış ama AB diziye küstü sanırım. Sığ gibi ilerleyen senaryo ve filler bölümler sağolsun. Neyse buna da şükür. Günün en çok izlenen dizisiyiz hala.
Yasak Elma uçmuş. Medyapım olunca şaşırmıyorum tabii.
Total diğer iki grubu kapsıyor zaten, adı üstüne totalde günün kazananı Çukur olmuş. Yasak Elma bizden sonra geliyor.Sadece totalde zirvedesiniz, üç grubu da baz almak lazım. Ayrıca finansal açıdan AB daha önemli. Orda da çukur, yasak elmanın özetini bile zor geçmiş -0,25 reyting fark var-
Yani kısacası günün kazananı yasak elma
Hayal mi görüyorsun sen
Al sana cevap.ÇUKUR GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLMUŞ. TEBRİKLER.
TOTAL izleyici sayısını verir, AB TOTAL'in bir parçasıdır bunu unutmayalım.
Al sana cevap.
Aynı zamanda aynı şeyi yazmamız.Total diğer iki grubu kapsıyor zaten, adı üstüne totalde günün kazananı Çukur olmuş. Yasak Elma bizden sonra geliyor.
Tek kazanan yasak elma noktaAl sana cevap.
Evet ama reklamverenler AB'ye önem veriyor, daha önemli yani. AB'si yüksek işler her zaman daha fazla kazanır.Total diğer iki grubu kapsıyor zaten, adı üstüne totalde günün kazananı Çukur olmuş. Yasak Elma bizden sonra geliyor.