Sizinki Amerikan versiyonu sanıyordum, tamam pardon o halde.Onlar da İngiltere'den uyarlamış. Sağol canım aslında Arapça kökenli uygun olmadı.
Olsun ya bak kelime kökenlerine kadar biliyorsun, daha ne
Sizinki Amerikan versiyonu sanıyordum, tamam pardon o halde.Onlar da İngiltere'den uyarlamış. Sağol canım aslında Arapça kökenli uygun olmadı.
Çok gülüyordum bu kadından bahsettiği mesajlarına.@Çiğdem çok severdi.
Neyse ki ben FAV10'dan gerçekleri haykırdım.Mesajım ulaşmış demek ki ❤
Bu korkaği tanıyorum beBu adam, hafif kafadan kırık. Hiçte bile öyle değil mesele Z Natıon vardı, şimdi neredeee???
Ekli dosyayı görüntüle 76393
Hepsini senden aldım TWD, AHS, FX.
Olabilir başla. Eşcinsellik+gençlik sorunu filan. PPLyi ekmeksiz götüren sen bunu da kütür kütür götürürsün Tabi müzikal olması en cazip yeri bence. Sen gene de oraya odaklanOna başlamayı düşünüyorum Corona tatilinde.
Bu zombie kim bee
Moralim ne zaman bozulsa bende komik mesajlarına bakıyorum. Özellikle sarışın kadınlara, şu mallara bulaştırmayın beni derdi. Gülmeye başlardım bende..Çok gülüyordum bu kadından bahsettiği mesajlarına.
Sizinki Amerikan versiyonu sanıyordum, tamam pardon o halde.
Olsun ya bak kelime kökenlerine kadar biliyorsun, daha ne
İşte bu korkağın şu an sevişme sahnesi bile var. Epey açıldı, diğer dinci adam ölürse kesin ve kesin yeni liderimiz bu olur.Bu korkaği tanıyorum be
Olabilir başla. Eşcinsellik+gençlik sorunu filan. PPLyi ekmeksiz götüren sen bunu da kütür kütür götürürsün Tabi müzikal olması en cazip yeri bence. Sen gene de oraya odaklan
Bu zombie kim bee
Koyduğun "da" bağlacını fark etmedim, "onlar" diye okuyunca İngiliz sandım sizinkini. Cümlelerin tam bir Türkçe şöleni, kendimi kaybediyorum. Yalnız bir ek bilgi vereyim ikisi de farklı diyorlar ABD-İngliz için.Yok ABD versiyonunu uyarladılar. Mucize Doktur'u ABD değil Kore versiyonundan uyarladılardı.
İyi havaya soktun.
Her foruma girdiğimde profiline bakıyorum belki gelmiştir diye, bekliyoruz "o gemiyi"...Moralim ne zaman bozulsa bende komik mesajlarına bakıyorum. Özellikle sarışın kadınlara, şu mallara bulaştırmayın beni derdi. Gülmeye başlardım bende..
Iyyyy onun sevişmesi bile varİşte bu korkağın şu an sevişme sahnesi bile var. Epey açıldı, diğer dinci adam ölürse kesin ve kesin yeni liderimiz bu olur.
Yaaa PLL'yi bir ergen dizisi diye indirgemeni fark ettim, yakışmadı. PLL'de de cinayet, vahşet içerikli sahneler de vardı. Ah ahhh çok özledim bir daha başlayasım var.. (3. olacak :/) Malum spinn-off'u yayından kaldırıldı.
Sen kaçıncı sezonda kaldın? Bu fısıldayanların başı işte. Zombi değil.
@xemrexxx sürekli gif paylaşıyordu Glee'den, tam bir ergen dizisi gibi duruyordu valla.Iyyyy onun sevişmesi bile var
Ergen demek isteseydim derdim. İki diziyi kıyas yaptiğim için demedim O zaman Glee'de ergen dizisi derdin
Rick ölünce bıraktim ben. Fİlmi çıksın da izleyeyim
Sen glee'ye ergen dizisi diyemezsin taam mı Glee bambaşka birşey. Efsanedir Başla başla SPN gibi bitmese de izlerdim hala@xemrexxx sürekli gif paylaşıyordu Glee'den, tam bir ergen dizisi gibi duruyordu valla.
Bence bu sezonu dişini sıkıp izle, yeni sezonda Rick dönecek. İçimden bir ses öyle diyor, finali Rick ile yapacağız.
Tamam öyle olsun yetişkin dizisi diye düzeltiyorum, seni mi kırcam. SPN başıma bela oldu zaten @Çiğdem ablam olsa şimdi oklavayı vura vura devam et derdi.Sen glee'ye ergen dizisi diyemezsin taam mı Glee bambaşka birşey. Efsanedir Başla başla SPN gibi bitmese de izlerdim hala
Yok ya reis gelsin o bölümü izlerim ancak
Bıraktın dimi spn Offf bacımm gel daa gellTamam öyle olsun yetişkin dizisi diye düzeltiyorum, seni mi kırcam. SPN başıma bela oldu zaten @Çiğdem ablam olsa şimdi oklavayı vura vura devam et derdi.
Ben sana anlatırım öncesini o zaman.
@xemrexxx sürekli gif paylaşıyordu Glee'den, tam bir ergen dizisi gibi duruyordu valla.
Bence bu sezonu dişini sıkıp izle, yeni sezonda Rick dönecek. İçimden bir ses öyle diyor, finali Rick ile yapacağız.
Evet. Birlikte izleriz yorumlaşırız işte ne güzel, erken gelsin.Bıraktın dimi spn Offf bacımm gel daa gell
Takıldıgım yerlerin cevabını alırım İnş son bölümde gelir de sezonu izlemek zorunda kalmam
Hepsinin siması da tanıdık geliyor.