Gizli gizli izlersin sen yine, senin işin belli olmaz.Carol napmişssa düzgün yapmiştir işini yine. Anlamayan fanlara zurnaaa
Nesi güzeldi bee fragmanları bile yetti bana izlememek için kimse kimseye fısıldamıyor hala analatamadım size
Gizli gizli izlersin sen yine, senin işin belli olmaz.Carol napmişssa düzgün yapmiştir işini yine. Anlamayan fanlara zurnaaa
Nesi güzeldi bee fragmanları bile yetti bana izlememek için kimse kimseye fısıldamıyor hala analatamadım size
Afişteki diziden bahsediyordum o başroldeki kadın harika bir oyuncu Türkiye'de karşılığı yok. Zaten uyarlanamaz yani.Uzak ve Güneydoğu Asya (Filipinler) takılıyoruz.
FX çekiyorsa izle tabi Boşuna para vermıyorsun sonuçtaBen izliyorum hala. Ama neden izlediğimi bilmiyorum sarıyor tuhaf şekilde.
Yok bee elimden gelsi mesihi izlicem halaGizli gizli izlersin sen yine, senin işin belli olmaz.
Çiğdem ablam gelmeden izlemem.Oyunu da izlemedin hala. Unutmadık Çiğdem ile sözünü.
Dizide adam kalmadı zaten Darly - Carol var bir tek, onlar da ayrılınca Yucin başa geçecek sanırım.Herkes hak ettiği gibi yaşiyor
Evet harika bir kanal, sevilen tüm diziler FX'te!FX çekiyorsa izle tabi Boşuna para vermıyorsun sonuçta
Tanımıyorum onu ama sadece zombilerle çekseler bile izleyen 500K seyircisi olacaktir eminimDizide adam kalmadı zaten Darly - Carol var bir tek, onlar da ayrılınca Yucin başa geçecek sanırım.
FX'i en çok benim sevmem <3Evet harika bir kanal, sevilen tüm diziler FX'te!
Glee haricinde bişey izlemedim oradaEvet harika bir kanal, sevilen tüm diziler FX'te!
Aaa Mesih güzel valla bak ben bitirdimYok bee elimden gelsi mesihi izlicem hala
Afişteki diziden bahsediyordum o başroldeki kadın harika bir oyuncu Türkiye'de karşılığı yok. Zaten uyarlanamaz yani.
Mesajım ulaşmış demek ki ❤Tamamdır. Tweetlerin kadar güzel konular görürsün inş. (Bugünkü tweetlerin hariç )
Bu adam, hafif kafadan kırık. Hiçte bile öyle değil mesele Z Natıon vardı, şimdi neredeee???Tanımıyorum onu ama sadece zombilerle çekseler bile izleyen 500K seyircisi olacaktir eminim
Hepsini senden aldım TWD, AHS, FX.FX'i en çok benim sevmem <3
Bakalım sırada ne var.Bu adam, hafif kafadan kırık. Hiçte bile öyle değil mesele Z Natıon vardı, şimdi neredeee???
Ekli dosyayı görüntüle 76393
Hepsini senden aldım TWD, AHS, FX.
Bizim Hikaye nerenin uyarlamasıydı pardon. İlk defa bir mesajını Google'dan arattım, sen olmuşsun bence. Tam anlamıyla bir Türkçeci.. Ağla, kudur.. @AseratAnladım o olduğunu da ABD uyarlaması sevmiyorum. Fatih Aksoy bulur muadilini.
Ona başlamayı düşünüyorum Corona tatilinde.Glee haricinde bişey izlemedim orada
@Çiğdem çok severdi.