süper bi dizi hayat devam ediyor.salı olsaydı öbgzk ile acayip çekişirdi
yok kolayı var 120 dakikanın 60 dakikası bakışma
Dizi bakI$malI degil tam tersi cok heyecanli ve güzel gecti ....90Dakıka cekerken de 30dakıkası bakısmaydı demek sımdı bakısmayı bır saate cıkarmıs olabılırler))))
Hic çeki$mezdi , Hayat devam Ediyor daha Cuma günü Totalde 1.olamiyor ve AB'de 4. Ve 5. sIra arasInda ...! Ve $uda gözüme çarpdi, Eve düsen Yildirim Totalde Yalan Dünyadan daha fazla Share almis ve AB'de Hayat Devam Ediyordan daha fazla Share almi$, Tebrkiler ... EDY'in Reytinglerin artmasI Cagatay Ulusoydan hiç alakasI yok cünkü o sadece 1 buçuk dakika vardI sadece .....
maç mı 4 reyting alacakfener-samsun macı,ustune ustluk turkıye kupası maçı muhtesemı etkılemez. Kuzey guney,sakarya fırat ızleyıcısını daha çok çeker zaten alacagı reytıngte 4 cıvarı. Showun dızısıde 3-4 alır my 13 altına ınmez...
maç mı 4 reyting alacaktürkiye kupası maçı olsa dahi en az 7 reyting garanti
muhteşem yüzyılı etkilemez .. derbi maçı olsa belki..
daha cuma günü dediğin gün en zorlu gün salı günü başlasaydı zirvede olurduadını feriha koydum 120 dk ise 80 dk bakışma zaten
Yalan Dünya hala iki grupta da en çok izlenen özete sahip. Ben de özeti tebrik etmek istedim.
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]A/B grubunda 13 reytinglik bir yeni bölüm öncesi 8,62 reyting almak bir özet için büyük başarı.
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]21:07:27[/TD]
[TD]00:55:17[/TD]
[TD]8,62[/TD]
[TD]23,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!
Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!
bu anlatıklarını dızıyı ızlemeyenlere ınandırmak kolay)) allah askına yarım saat pısıklete bınmek aksıon mu oluyor))))) <devamında aksıon vardı ya neyse))))))) Gercı devamında aksıon vardı ya neyse))))))))
Ewet vardiii)))) Sence Feriha emirle konusacakmi, yoksa kacacakmi? O Bebek Emirden degil nasl olsa ...Önümüzdeki cuma dahada heycanli olcakk, bide Tülin ve Lara sanemin oyunlarini ögtenecekler galiba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?