süper bi dizi hayat devam ediyor.salı olsaydı öbgzk ile acayip çekişirdi
yok kolayı var 120 dakikanın 60 dakikası bakışma![]()
Dizi bakI$malI degil tam tersi cok heyecanli ve güzel gecti ....90Dakıka cekerken de 30dakıkası bakısmaydı demek sımdı bakısmayı bır saate cıkarmıs olabılırler))))
Hic çeki$mezdi , Hayat devam Ediyor daha Cuma günü Totalde 1.olamiyor ve AB'de 4. Ve 5. sIra arasInda ...! Ve $uda gözüme çarpdi, Eve düsen Yildirim Totalde Yalan Dünyadan daha fazla Share almis ve AB'de Hayat Devam Ediyordan daha fazla Share almi$, Tebrkiler ... EDY'in Reytinglerin artmasI Cagatay Ulusoydan hiç alakasI yok cünkü o sadece 1 buçuk dakika vardI sadece .....
maç mı 4 reyting alacakfener-samsun macı,ustune ustluk turkıye kupası maçı muhtesemı etkılemez. Kuzey guney,sakarya fırat ızleyıcısını daha çok çeker zaten alacagı reytıngte 4 cıvarı. Showun dızısıde 3-4 alır my 13 altına ınmez...
maç mı 4 reyting alacaktürkiye kupası maçı olsa dahi en az 7 reyting garanti
![]()
muhteşem yüzyılı etkilemez .. derbi maçı olsa belki..
daha cuma günü dediğin gün en zorlu gün salı günü başlasaydı zirvede olurduadını feriha koydum 120 dk ise 80 dk bakışma zaten
![]()
Yalan Dünya hala iki grupta da en çok izlenen özete sahip. Ben de özeti tebrik etmek istedim.
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]A/B grubunda 13 reytinglik bir yeni bölüm öncesi 8,62 reyting almak bir özet için büyük başarı.
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]21:07:27[/TD]
[TD]00:55:17[/TD]
[TD]8,62[/TD]
[TD]23,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!
Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!
bu anlatıklarını dızıyı ızlemeyenlere ınandırmak kolay)) allah askına yarım saat pısıklete bınmek aksıon mu oluyor
))))) <devamında aksıon vardı ya neyse
))))))) Gercı devamında aksıon vardı ya neyse
))))))))
Ewet vardiii)))) Sence Feriha emirle konusacakmi, yoksa kacacakmi? O Bebek Emirden degil nasl olsa ...Önümüzdeki cuma dahada heycanli olcakk, bide Tülin ve Lara sanemin oyunlarini ögtenecekler galiba ...
![]()