16 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 62.5%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 6 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya'yı izliyordum ama izlerken uyuyup kaldım. :)

fener-samsun macı,ustune ustluk turkıye kupası maçı muhtesemı etkılemez. Kuzey guney,sakarya fırat ızleyıcısını daha çok çeker zaten alacagı reytıngte 4 cıvarı. Showun dızısıde 3-4 alır my 13 altına ınmez...

süper bi dizi hayat devam ediyor.salı olsaydı öbgzk ile acayip çekişirdi

Hic çeki$mezdi , Hayat devam Ediyor daha Cuma günü Totalde 1.olamiyor ve AB'de 4. Ve 5. sIra arasInda ...! Ve $uda gözüme çarpdi, Eve düsen Yildirim Totalde Yalan Dünyadan daha fazla Share almis ve AB'de Hayat Devam Ediyordan daha fazla Share almi$, Tebrkiler ... EDY'in Reytinglerin artmasI Cagatay Ulusoydan hiç alakasI yok cünkü o sadece 1 buçuk dakika vardI sadece .....

Hic çeki$mezdi , Hayat devam Ediyor daha Cuma günü Totalde 1.olamiyor ve AB'de 4. Ve 5. sIra arasInda ...! Ve $uda gözüme çarpdi, Eve düsen Yildirim Totalde Yalan Dünyadan daha fazla Share almis ve AB'de Hayat Devam Ediyordan daha fazla Share almi$, Tebrkiler ... EDY'in Reytinglerin artmasI Cagatay Ulusoydan hiç alakasI yok cünkü o sadece 1 buçuk dakika vardI sadece .....

daha cuma günü dediğin gün en zorlu gün salı günü başlasaydı zirvede olurdu :D adını feriha koydum 120 dk ise 80 dk bakışma zaten :d

fener-samsun macı,ustune ustluk turkıye kupası maçı muhtesemı etkılemez. Kuzey guney,sakarya fırat ızleyıcısını daha çok çeker zaten alacagı reytıngte 4 cıvarı. Showun dızısıde 3-4 alır my 13 altına ınmez...
maç mı 4 reyting alacak :d türkiye kupası maçı olsa dahi en az 7 reyting garanti :D

Yalan Dünya hala iki grupta da en çok izlenen özete sahip. Ben de özeti tebrik etmek istedim. :d

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]21:07:27[/TD]
[TD]00:55:17[/TD]
[TD]8,62[/TD]
[TD]23,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B grubunda 13 reytinglik bir yeni bölüm öncesi 8,62 reyting almak bir özet için büyük başarı. :)

daha cuma günü dediğin gün en zorlu gün salı günü başlasaydı zirvede olurdu :D adını feriha koydum 120 dk ise 80 dk bakışma zaten :d

Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun :)) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!

Yalan Dünya hala iki grupta da en çok izlenen özete sahip. Ben de özeti tebrik etmek istedim. :d

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:00:24[/TD]
[TD]21:07:27[/TD]
[TD]00:55:17[/TD]
[TD]8,62[/TD]
[TD]23,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B grubunda 13 reytinglik bir yeni bölüm öncesi 8,62 reyting almak bir özet için büyük başarı. :)

Şimdi baktım da Yalan Dünya özetiyle haftalık sıralamada A/B grubunda birinci, totale bakmadım. :)

Diziyi izledinmiki baskismali diyorsun :)) Reytinglere bakiyorum baskada bisey demiyorum , hersey ortada !!

bu anlatıklarını dızıyı ızlemeyenlere ınandırmak kolay :))) allah askına yarım saat pısıklete bınmek aksıon mu oluyor :)))))) <devamında aksıon vardı ya neyse :)))))))) Gercı devamında aksıon vardı ya neyse :)))))))))

bu anlatıklarını dızıyı ızlemeyenlere ınandırmak kolay :))) allah askına yarım saat pısıklete bınmek aksıon mu oluyor :)))))) <devamında aksıon vardı ya neyse :)))))))) Gercı devamında aksıon vardı ya neyse :)))))))))

Ewet vardiii :))))) Sence Feriha emirle konusacakmi, yoksa kacacakmi? O Bebek Emirden degil nasl olsa ...Önümüzdeki cuma dahada heycanli olcakk, bide Tülin ve Lara sanemin oyunlarini ögrenecekler galiba ...:D

Ewet vardiii :))))) Sence Feriha emirle konusacakmi, yoksa kacacakmi? O Bebek Emirden degil nasl olsa ...Önümüzdeki cuma dahada heycanli olcakk, bide Tülin ve Lara sanemin oyunlarini ögtenecekler galiba ...:D

Daha hareketlı olacak derken pısıklete daha mı hızlı bınecekler yanı :))))))) vallahı huremın entrıkalarından gına geldı sanemınkılerı cekemem sımdı :)))))))

haa gecen hafta ferıhanın fınalını kesın tımarhanede yaparlar. bu kadar psıkkopatı bır araya getırmek zor demısım:))))) bu bolumde ıkı pıskopatı aynı tımarhaneye tıkmıslar gosterıyorlardı :)))))) sanırım fınalın fragmanıydı :))))))) sanırım senarıstler karakolla tımarhaneyı karıstırıyor :)))) suc ısleyenı dırek tımarhaneye yolluyorlar :))))))))

afk ve yalan dünya çok sıkıcı olmaya başladılar afk de dönüp dolaşıp halil ortaya çıkıyor yalan dünya zaten orçunun üzerine kurulu