Sağol abla.aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
![]()
Sağol abla.aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
![]()
Ben de bunu diyorum doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 1 haftadır objektif yorum yapıyorum diye @xemrexxx ve @sokak sanati'nın bana etmediği hakaret kalmadı.
Cuma sabahı görecekler nasıl olsa.![]()
ayyy ayrıca en ertuğrul izleyen birisin ne işin var senin kösemleSağol abla.![]()
aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
![]()
Evet.Ben mi hakaret ettim .😱 Sadece Gamsiz Hayat haftaya söyle olursa yükselir yorumlarını MYK icin görmek isterdim.
Ayrıca hangi dram dizisi coşuyorki. Kiralık aşk tekrar izlenir bu dram dizisi.![]()
Ben ortadayım kız.ayyy ayrıca en ertuğrul izleyen birisin ne işin var senin kösemle![]()
ayol bir kere @Çiğdem- her ne kadar belli etmese de bayan yani ona senin ka yüklenemeyizBen de bunu diyorum doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 1 haftadır objektif yorum yapıyorum diye @xemrexxx ve @sokak sanati'nın bana etmediği hakaret kalmadı.
Cuma sabahı görecekler nasıl olsa.![]()
Kırgın Çiçekler'in tekrarı 3 alıyor çoğu zamanBen mi hakaret ettim .😱 Sadece Gamsiz Hayat haftaya söyle olursa yükselir yorumlarını MYK icin görmek isterdim.
Ayrıca hangi dram dizisi coşuyorki. Kiralık aşk tekrar izlenir bu dram dizisi.![]()
Kırgın Çiçekler'in tekrarı 3 alıyor çoğu zaman![]()
Ayy çevir çevir![]()
Kösem bu hafta düşmez ya bakma sen reytinglereNe cevircem. Alakası yok.
EDHO alıyor mu normalde sözden çok izleniyor.![]()
Kösem bu hafta düşmez ya bakma sen reytinglere![]()
Bende izliyomFragmanlar çok güzel. Hemen MY havasına soktu dizi.![]()
Ben zaten AB'yim![]()
AB'ye nereden baktığına bağlıİnanarak mı söyledin bunu.Eger öyle ise durum vahim.
![]()
AB'ye nereden baktığına bağlı![]()
Bir köşk AB göstergesidir Kara Ekmek ab meselaNerden bakılması gerekiyorsa oradan bakıyorum.![]()