Sağol abla.aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
Sağol abla.aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
Ben de bunu diyorum doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 1 haftadır objektif yorum yapıyorum diye @xemrexxx ve @sokak sanati'nın bana etmediği hakaret kalmadı.
Cuma sabahı görecekler nasıl olsa.
ayyy ayrıca en ertuğrul izleyen birisin ne işin var senin kösemleSağol abla.
aaaa seni sahipsizmi bulmuşlar sen yap yorumlarını @sokak sanati @xemrexxx dokunmaya çalısırsalar sana oklavayı geçiririm kafalarına arkanda ben varım senin
Evet. Ben ne zaman öyle bir yorum yapmışım sadece günü değişirse yükselir dedim. Dizinin tekrarları iyi gitmedi netten de izlenmedi, görünen Köy kılavuz istemez ben olanı yorumluyorum.Ben mi hakaret ettim .😱 Sadece Gamsiz Hayat haftaya söyle olursa yükselir yorumlarını MYK icin görmek isterdim.
Ayrıca hangi dram dizisi coşuyorki. Kiralık aşk tekrar izlenir bu dram dizisi.
Ben ortadayım kız.ayyy ayrıca en ertuğrul izleyen birisin ne işin var senin kösemle
ayol bir kere @Çiğdem- her ne kadar belli etmese de bayan yani ona senin ka yüklenemeyizBen de bunu diyorum doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 1 haftadır objektif yorum yapıyorum diye @xemrexxx ve @sokak sanati'nın bana etmediği hakaret kalmadı.
Cuma sabahı görecekler nasıl olsa.
Kırgın Çiçekler'in tekrarı 3 alıyor çoğu zamanBen mi hakaret ettim .😱 Sadece Gamsiz Hayat haftaya söyle olursa yükselir yorumlarını MYK icin görmek isterdim.
Ayrıca hangi dram dizisi coşuyorki. Kiralık aşk tekrar izlenir bu dram dizisi.
Kırgın Çiçekler'in tekrarı 3 alıyor çoğu zaman
Ayy çevir çevir
Kösem bu hafta düşmez ya bakma sen reytinglereNe cevircem. Alakası yok.
EDHO alıyor mu normalde sözden çok izleniyor.
Kösem bu hafta düşmez ya bakma sen reytinglere
Bende izliyomFragmanlar çok güzel. Hemen MY havasına soktu dizi.
Ben zaten AB'yim
AB'ye nereden baktığına bağlıİnanarak mı söyledin bunu. Eger öyle ise durum vahim.
AB'ye nereden baktığına bağlı
Bir köşk AB göstergesidir Kara Ekmek ab mesela Kırgın Çiçeklerde AB mesela sistemde total çıkıyorNerden bakılması gerekiyorsa oradan bakıyorum.