???şefkat tepe inanılmaz aksiyonlu ya dizi full time çatışma sahneleriyle dolu resmenama bazı yerlerde saçmalıyolar malesef
Saçmalıyorlar dedin acaba bunu mu kast ettin merak ettim.konuyla alakası ne arkadaşım
onu kastetseydim söylerdim merak etme..Saçmalıyorlar dedin acaba bunu mu kast ettin merak ettim.
listeye girse nolur birazdan çıkarBugünün Saraylısı listeye girmeyi başarmış.
Dizi mecburiyetten bu güne konuldu ama yazık olacak gibi aga. Zaten tutmasını beklemediğim bir diziydi. Diğer anlığı görelim bakalım.listeye girse nolur birazdan çıkar
90'larda AB değilBugünün Saraylısında potansiel var ama yanlış güne koyuldu. Bu kadar ağır total dizilerinin arasına total dizisi koymak akla mantığa sığmaz. Hiç mi A/B dizisi olmaz bugün.
Bence Çarşamba olmalıydı. Doksanlar için en uygun gün Cumartesiydi.
A/B değil ama en azından iki grup da aynı seviyede. Cumartesi bir nebze A/B`si yüksek çıkardı.90'larda AB değilEspiri anlayışı bakımından
Zaten haftasonu komedi/eğlence havada kapılıyor. Yahşi Cazibe bile iyiydi reytinglerde😕A/B değil ama en azından iki grup da aynı seviyede. Cumartesi bir nebze A/B`si yüksek çıkardı.
Yahşo Cazibe bile mi?Zaten haftasonu komedi/eğlence havada kapılıyor. Yahşi Cazibe bile iyiydi reytinglerde😕
Bile derken küçümsemedimYahşo Cazibe bile mi?İyiydi ya Yahşi Cazibe. Sonra bozdu ben çok seviyordum.
Yalan Dünya Cumartesiye mi alınsın acaba?Ben Cuma çok seviyorum ama Medcezirle çok benziyor kitleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?