16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 7.4 2) STAR: 7.09 3) FOX: 5.58 4) KANALD: 3.92 5) ATV: 3.07

niye silindi(b)

edit benim hatammış:X

Bugünün Saraylısı listeye girmeyi başarmış.

Bugünün Saraylısında potansiel var ama yanlış güne koyuldu. Bu kadar ağır total dizilerinin arasına total dizisi koymak akla mantığa sığmaz. Hiç mi A/B dizisi olmaz bugün.

Bence Çarşamba olmalıydı. Doksanlar için en uygun gün Cumartesiydi.

Bugünün Saraylısı listeden çıkmamayı başarmış. :X As düşük gidiyor. Boşluk buldu mu affetmez ama. :X

Bugünün Saraylısında potansiel var ama yanlış güne koyuldu. Bu kadar ağır total dizilerinin arasına total dizisi koymak akla mantığa sığmaz. Hiç mi A/B dizisi olmaz bugün.

Bence Çarşamba olmalıydı. Doksanlar için en uygun gün Cumartesiydi.
90'larda AB değil:X Espiri anlayışı bakımından:X

Bugünün Saraylısı +0.4 artış daha yaşamış :Z Bugün çok büyük AB boşluğu var o yüzden Bugünün Saraylısı özerlikle AB`de yükselecektir :)

Zaten haftasonu komedi/eğlence havada kapılıyor. Yahşi Cazibe bile iyiydi reytinglerde😕
Yahşo Cazibe bile mi? :X İyiydi ya Yahşi Cazibe. Sonra bozdu ben çok seviyordum. :D

Yalan Dünya Cumartesiye mi alınsın acaba? (b) Ben Cuma çok seviyorum ama Medcezirle çok benziyor kitleleri. :T

Yahşo Cazibe bile mi? :X İyiydi ya Yahşi Cazibe. Sonra bozdu ben çok seviyordum. :D

Yalan Dünya Cumartesiye mi alınsın acaba? (b) Ben Cuma çok seviyorum ama Medcezirle çok benziyor kitleleri. :T
Bile derken küçümsemedim:X Sonradan bozuldugu çok belliydi:X Gülse bence Zerrin'e spin-off yapsın :F Zerrin ailesi filan olsun içinde cmts zirve olmassa varya:F:F

Kanal D yD yı cumartesiye saat 20:00 ye arka sokaklarıda cumartesi 22:45 e alsa varya reytinglerin dibine vurur :D Totali arka feci yükseltir,ab yide yD halleder tamamlarlar...

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking