16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

İlk mesajdaki tablodaki sorun düzeltildi ve günün yorumu eklendi. Sağa kayarak bakabilirdiniz bozukken de sonuçlara.

- - - Ekleme - - -

Dila hanimin bu reytingte gunu deisirmi

Star'ın 20 Dakika'yı hangi günde düşündüğüne bağlı. Şu an reytingi kötü değil normalde Star'ı idare eder ama daha iyisini bulurlarsa gözden çıkarıp başka güne alabilirler. Hayatımın Rolü & O Ses Türkiye karşılaşmasında olduğu gibi...

Kayip sehir'in karsisinda kaybolur diloş

- - - Ekleme - - -

Ona bakarsan veda'nin yada kotu yolunda karsisinda hic bi dizi yok ama 3'u goremiyolardi.. Kayip tuttu ne dersen de dilayada fark atiyo.

Deismemesini ümit ediyorum

wow KAYIP ŞEHİR HOLEYYY MUHTEŞEM Reytingi Artmışşş !!!! Allahım Çok Sevindim Muhteşem !!! Zirvede Haftaya Yaşasın İnşallah !

Huzur Sokagi Total de kil payi zirvenin sahibi olmus ama bence Cuma aksaminin sampiyonu Kayip Sehir dizisidir cünkü dizi PT2 de yayinlanmasina ragmen zirveyi 0.01 Reytingle kacirmis. Huzur Sokagi AB de ise yine 7 Reytingi görerek basarili bir ikincilik elde etmis.

Yalan Dünya Total de 3. olsada AB grubunda 9 Reytinge yaklasarak zirvede yer almayi basarmis.

Kayip Sehir iki grubtada 7 Reytinge yaklasarak zirve yarisini sürdürmüs. Dizi Total de Zirveyi kil payi kacirarak PT2 de müthis bir basariya imza atmis.

Dila Hanim iki grubtada 4.5 Reytingin üstüne cikarak basarili bir gün gecirmis bence. Dizi nin Total de zirve ile arasinda 2 Reyting bile yok diyebiliriz. Star TV bu diziyi yayindan kaldirmakla cok büyük bir hata yapiyor bence.

Emirin Yolu SBT nin ortalama reytingerinde toparlanmis gibi gözüksede TNS nin resmi verilerine göre yine hayal kirikligi yasadi. Dizi Total de 4 Reyting de kalirken AB de 3.3 Reytingle 16. olmus. Bence Dizi icin tehlike canlari calmaya basladi.

Kayip sehir hakkinda ki yorumlarin cup diye oturmus.

- - - Ekleme - - -

ikisi aynı satte bile değil siz neyi tartışıyorsunuz
)

Her zamanki gibi mohini baslatti,huyudur onun..

Dila hanim yayindan kalkmiyorki

aynen aga zor zirveyi almış
ben izlemiyom trt1 de şubat var onu izliyom süper aga tavsiye ederim
tamam
Yalan Dünya Reklamlarında İzleriz aga

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokağı ile Kayıp Şehir Aynı Reyting Alaymış Kayıp Şehir 1. imiş Tüh be!

kayıp şehir behzatın reytingini baltalamış kayıp şehire karşıyım

ama dizi güzel gidiyor tebrikler..

koçan batmış

dila çıkmış

yalan dünya her zamanki gibi ab de kral

Behzat 3.Sezonun ilk bölümlerinde SBT'de düşük TNS'de yüksek çıkardı.Şimdi aynı şeyin tersi oluyor.
Ama dizi mükemmel gidiyor dünkü katil beni çok şaşırttı ve yine mükemmel bir konuya değindiler.

Huzur Sokagı 20 Dakika geldimi iyice dibi görecektir.Dila Hanım bence Perşembeye atarlar.

- - - Ekleme - - -

Behzat Ç.'nin bir sahnesinde birayı buzlamayı unutsmuslar

Birde Banazuranın reklamını yaptılar.İçtikleri biranın

katil 7 yaşında bir çocuk çıktı şaşırtıcıydı sonuç

dilanın yükelişi buraya kadar bundan sonra kimi vuracaklar acaba
)))) emirde bu senaryoyla artık yükselmez emire düşen yıldıra kızına çok dandik senaryo yazmışlar bu haliyle dizi yerden kalkmaz görünen o ki huzure sokagınının senaryosu düzülmezse ki düzeleceğini sanmıyorum.. cumanın birincisi kayıp şehir olacaktır

Aynen cumanin tek 1. Si kayip sehir