Biz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.Kanal D geçen yıl yaptığı hatalar yüzünden millet soğudu kanaldan.Şuan forumda Star TV daha çok seviliyor.
Biz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.Kanal D geçen yıl yaptığı hatalar yüzünden millet soğudu kanaldan.Şuan forumda Star TV daha çok seviliyor.
Hayırlı olsun.Yok hiçbir diziye başlamıyorum artık elimdeki 2 dizi yeter banaKPSS maratonuna başlıyorum 24 Ekim'de dersaneye yazıldım
Biri KÇ, diğeri de Kara Ekmek galiba?Yok hiçbir diziye başlamıyorum artık elimdeki 2 dizi yeter banaKPSS maratonuna başlıyorum 24 Ekim'de dersaneye yazıldım
Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaBiz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.😱
Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaKendi ağzınla sende demiştin Star daha çok sevilir diye.
Bendim.Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaKendi ağzınla sende demiştin Star daha çok sevilir diye.
Teşekkür ederim aynen başlıyorHayırlı olsun.Senin içinde maraton başlıyor demek.
Evet doğruBiri KÇ, diğeri de Kara Ekmek galiba?
Eskisi kadar fanı değilsin bence.Bendim.
Forumun gidişi iyi değil
O nasıl laf. 😱Eskisi kadar fanı değilsin bence.
Sende vardın doğru.Kanal D kanalı her daim favorimiz.
Tam benim kafadan ancak bu sene Kösem sultan için Kanal D'ye taviz vereceğiz.O nasıl laf. 😱
Doğru pek dizilerini falan izlemiyorum, hatta hiç izlemiyorum ama gönlüm hep ondan yana.İzlediğim dizi Star'da bile olsa, ben diğer gün reytinglerde Kanal D o diziyi geçsin isterim.
Sende vardın doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?