Devam etmesini isterim bu oranlarının üzerine acık daha eklese Fox devam ettirir zaten.@mrt-06 Atajohn Adı Mutluluk sence sezon sonuna çıkar mı Yine kötü etkilemişim bir diziyi
Devam etmesini isterim bu oranlarının üzerine acık daha eklese Fox devam ettirir zaten.@mrt-06 Atajohn Adı Mutluluk sence sezon sonuna çıkar mı Yine kötü etkilemişim bir diziyi
Bunda şikayet edilecek bir şey yok eğer şirin ege dizisi olarak kalırsa bitecek izleyiciye anladıkları dilden veriyorlar.Kalbim Ege'de Kaldı düşüş yaşamasına rağmen iyi gitmiş. Dün izlerken ciddi anlamda rahatsız oldum, şirin Ege köyü dizisini adeta Total oyunlarıyla ayakta kalmaya çalışan bambaşka bir yapıma çevirdiler.
Çilek Kokusu iyi sonuçlar almış, ama Adı Mutluluk'tan biraz etkilenmiş gibi. Adı Mutluluk yeni gününde ortalama gitmiş. Yılanların Öcü ise Total'de toparlanmış.
Tabii sana göre sorun yok, ama benim asıl sitemim bu değişikliğin bir anda olmasına.Bunda şikayet edilecek bir şey yok eğer şirin ege dizisi olarak kalırsa bitecek izleyiciye anladıkları dilden veriyorlar.
Dizi biter yoksa bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Hikaye sevilmediyse yeni boyuta çekmek zorundalar.Tabii sana göre sorun yok, ama benim asıl sitemim bu değişikliğin bir anda olmasına.
Mesela ilk bölümlerde süzme saf olan Yaman, bu bölümde Zeliş'i kaçırdı ve Mustafa'yı öldürmeye yeltendi. Geçen bölümde Mustafa vurulmuş, Alev kaçırılmış, Mustafa'yı vuran kişi silahı Yaman'ın ofisine saklamıştı. Kısacası bir anda böyle Total oyunlarının olması beni çok rahatsız etti.Dizi biter yoksa bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Hikaye sevilmediyse yeni boyuta çekmek zorundalar.
Ayy ne güzel olmuş izlesem mi acabaMesela ilk bölümlerde süzme saf olan Yaman, bu bölümde Zeliş'i kaçırdı ve Mustafa'yı öldürmeye yeltendi. Geçen bölümde Mustafa vurulmuş, Alev kaçırılmış, Mustafa'yı vuran kişi silahı Yaman'ın ofisine saklamıştı. Kısacası bir anda böyle Total oyunlarının olması beni çok rahatsız etti.
Bir Fox'cu daha 😱Zuhal Topal iyi gidiyor valla helal olsun kadına. Atv zarar etti 1 milyon TL veriyor Esra'ya Fox'a helal olsun.
Ütopya kaçıncı olmuş bakmaya üşendim @denizz19 benim yerime de baksana bir.
Total 1,74 (22) AB 1,97 (17) ABC1 1,87 (17)Zuhal Topal iyi gidiyor valla helal olsun kadına. Atv zarar etti 1 milyon TL veriyor Esra'ya Fox'a helal olsun.
Ütopya kaçıncı olmuş bakmaya üşendim @denizz19 benim yerime de baksana bir.
Benim Fox'a her zaman sempatim vardı.Bir Fox'cu daha 😱
Sen alışıksın tabii böyle şeylere, istersen izle.Ayy ne güzel olmuş izlesem mi acaba
Sağol listeler düzelse de şöyle net bakabilsek.Total 1,74 (22) AB 1,97 (17) ABC1 1,87 (17)
Eskiden buralar hep Kanal D'ciydiBenim Fox'a her zaman sempatim vardı.
Yok hiçbir diziye başlamıyorum artık elimdeki 2 dizi yeter bana KPSS maratonuna başlıyorum 24 Ekim'de dersaneye yazıldımSen alışıksın tabii böyle şeylere, istersen izle.
Kanal D geçen yıl yaptığı hatalar yüzünden millet soğudu kanaldan. Şuan forumda Star TV daha çok seviliyor.Eskiden buralar hep Kanal D'ciydi