Biz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.Kanal D geçen yıl yaptığı hatalar yüzünden millet soğudu kanaldan.Şuan forumda Star TV daha çok seviliyor.
![]()
Biz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.Kanal D geçen yıl yaptığı hatalar yüzünden millet soğudu kanaldan.Şuan forumda Star TV daha çok seviliyor.
![]()
Hayırlı olsun.Yok hiçbir diziye başlamıyorum artık elimdeki 2 dizi yeter banaKPSS maratonuna başlıyorum 24 Ekim'de dersaneye yazıldım
![]()
Biri KÇ, diğeri de Kara Ekmek galiba?Yok hiçbir diziye başlamıyorum artık elimdeki 2 dizi yeter banaKPSS maratonuna başlıyorum 24 Ekim'de dersaneye yazıldım
![]()
Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaBiz üç Kanal D'ci yeteriz kendimize, Star Tv de neymiş.😱
Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaKendi ağzınla sende demiştin Star daha çok sevilir diye.
![]()
Bendim.Sen mi katılmıştın bilmiyorum bir ankette çıkmıştı Star tv daha çok seviliyormuş forumdaKendi ağzınla sende demiştin Star daha çok sevilir diye.
![]()
Teşekkür ederim aynen başlıyorHayırlı olsun.Senin içinde maraton başlıyor demek.
![]()
Evet doğruBiri KÇ, diğeri de Kara Ekmek galiba?![]()
Eskisi kadar fanı değilsin bence.Bendim.
Forumun gidişi iyi değil![]()
O nasıl laf. 😱Eskisi kadar fanı değilsin bence.![]()
Sende vardın doğru.Kanal D kanalı her daim favorimiz.![]()
Tam benim kafadan ancak bu sene Kösem sultan için Kanal D'ye taviz vereceğiz.O nasıl laf. 😱
Doğru pek dizilerini falan izlemiyorum, hatta hiç izlemiyorum ama gönlüm hep ondan yana.İzlediğim dizi Star'da bile olsa, ben diğer gün reytinglerde Kanal D o diziyi geçsin isterim.
Sende vardın doğru.![]()