ee ben ne dedim proflar zenginler demişim.rus karakterleri izlememeyi tercih edebilirler
ab sadece zengin değil + eğitim de var
ee ben ne dedim proflar zenginler demişim.rus karakterleri izlememeyi tercih edebilirler
ab sadece zengin değil + eğitim de var
proflar zenginler her ne haltsa demişsinee ben ne dedim proflar zenginler demişim.
Yanlış bişey dememişim işte artık o zevkleriyle kategorilendiremiyorum onları (kıs kıs)proflar zenginler her ne haltsa demişsin
ab grubunun zevkleri bunlar karadayı ab olamıyor diye ab pis kaka olmuyorYanlış bişey dememişim işte artık o zevkleriyle kategorilendiremiyorum onları (kıs kıs)
Oralara hiç çekme olayı sana ben ne güzel miss gibi KSS-Küçük Ağa örneği verdim neden bişey diyemedin?ab grubunun zevkleri bunlar karadayı ab olamıyor diye ab pis kaka olmuyor
reaksiyon geldi ab de düştü dizi güçlü ab işleri geldikçe düşecektirOralara hiç çekme olayı sana ben ne güzel miss gibi KSS-Küçük Ağa örneği verdim neden bişey diyemedin?
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın senin ve müritlerin abartığı kadar total - AB farkı yok. Virgüllerle sende kendi peynir ekmek tekneni yürütüyorsun işte (kıs kıs)
ee dizinin totalide iyi değil ona bakarsan. Senin AB yapımı anlayişin AB'nin totalden yüksek oluşu değilmiydi? Total ile AB farkı sadece virgülük olaylarla bitiyor.reaksiyon geldi ab de düştü dizi güçlü ab işleri geldikçe düşecektir
bnm dizi derken ulan istanbulu kastediyorsan ondan ab de çok uçuk şeyler beklemiyorum dizinin ana aşkı arabeskee dizinin totalide iyi değil ona bakarsan. Senin AB yapımı anlayişin AB'nin totalden yüksek oluşu değilmiydi? Total ile AB farkı sadece virgülük olaylarla bitiyor.
Bakalım reaksiyonun havasını bu hafta göriciz.
bu kadarda bahane odaklı ilerlemesen ?kanal d nin tüm dizileri 23.15 de bitiyo vadi hariç
vadi kanalın baş tacı şuan vadi ne derse onu yapmak zorundalarvadi öyle kanalın diğer vasat dizileriyle aynı saatlerde bitemez ne kadar süre çekerse onu yayınlamak zorundalar bak yayın akışı değişti dün akşam
abdülheyin öldüğü bölüm 8 almıştı nasıl oluyo o 4 rtg
çökmüş dizi en yakın rakibini 2 ye katlıyor helal çökmüş vadime bi de çökmese ne yapacak acaba 😱
he bi de sat orda 00.15 gözükebilir ama vadi 23.45 de bitti sonrası 30 dakka reklam aynı yerde 2 kez reklama girdi
vadi vurulma sahneleriyle derken ne olacak öpüşme sahneleri mi tabi vurulma sahneleri olacak aksiyon dizisi
vadiyi diğer dandik dizilerle karıştırmayın vadi senaryosunda tek bir dizi yapılmadı şu ülkede 12.yılında aldığı oranlar mucize gibi ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?