16 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ab grubunun zevkleri bunlar karadayı ab olamıyor diye ab pis kaka olmuyor
Oralara hiç çekme olayı sana ben ne güzel miss gibi KSS-Küçük Ağa örneği verdim neden bişey diyemedin?

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın senin ve müritlerin abartığı kadar total - AB farkı yok. Virgüllerle sende kendi peynir ekmek tekneni yürütüyorsun işte (kıs kıs)

reaksiyon geldi ab de düştü dizi güçlü ab işleri geldikçe düşecektir

reaksiyon geldi ab de düştü dizi güçlü ab işleri geldikçe düşecektir
ee dizinin totalide iyi değil ona bakarsan. Senin AB yapımı anlayişin AB'nin totalden yüksek oluşu değilmiydi? Total ile AB farkı sadece virgülük olaylarla bitiyor.

Bakalım reaksiyonun havasını bu hafta göriciz.

bnm dizi derken ulan istanbulu kastediyorsan ondan ab de çok uçuk şeyler beklemiyorum dizinin ana aşkı arabesk
XX total 5 ab 5.5-6 aras yeterli dizi için

ayrıca güçlü ab dizisi her koşulda ab dir rakiplerin gidip gelmesi etkilemez

Vadi totalde yükselmiş ne zaman 10 reyting alacak bakalım

Kocamın Ailesi 5 reyting civarında dolanıp durur artık.

Aramızda Kalsın gidici gibi.

Kurt Seyit ab'de şov yapmış.

Güldür Güldür Show iyi gitmiş.

ATV Üç Arkadaş'ı da tutturamadı. Kanal çok kötü yönetiliyor maalesef dizinin tutmayacağını hepimiz öngörüyorduk ama bizim gördüğümüzü kanal yöneticileri görememiş anlaşılan.

bu kadarda bahane odaklı ilerlemesen ?
)) vadi çöktü kabullenmek zor ama önceki yazdıklarını unutma bence.
söz ağızdan bi kez çıkar çünkü
)))))

sezon finaliyle kıyaslamıycan, ekim ayıyla kıyaslıycan. geçen sene ekimde 13 şimdi 9 3.5-4 rtg kayıp var. senaryo da iyi diyosunuz sözüm ona
e geriya sadece abdülheyin gitmesi kalıyor.
)))

ÖBGZk'de rakiplerini 2-3'e katlıyarak 1. oluyordu ama yok baya bi reyting kaybı var. düşüş yaşayandan şöyle böyle hayır gelmez diyen şimdi ekimle haziran ayını kıyaslıyor. çöküşü kabullenememek bu olsa gerek

Kurtlar Vadisi Pusu bütün gruplarda iyi giderek kanalını memnun etmiş.
Gönül Işleri'nin tekrarı çok kötü gitmiş.