16 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karagül vadiden daha az total :X

bnm karagülden kastım en azından transfer parasını çıakrtır 5 reklama gerek kalmaz:A
Heekes bi karagül olamıyor maslesef buçukta bitip 11 alarak :A

Güldür Güldür Show ve Bu Tarz Benim A/B'de çok iyi gitmiş.

Vadi 00.14'te bitmesine rağmen yok hayır yine 10'u görememiş :F dizi çöktü, kim ne derse desin :A abdülhey giderken 4 rtg yanında götürmüş. :F kanalD nin adeti değildir 5 blok vermek, ee o kadar transfer parası kendini tamamlamayınca 5 blok'a geçtiler demek ? :F

kanald, eski fox olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor 00.15 ler, total diziler, dizi tutturamamalar :F
kanal d nin tüm dizileri 23.15 de bitiyo vadi hariç
vadi kanalın baş tacı şuan vadi ne derse onu yapmak zorundalar :D vadi öyle kanalın diğer vasat dizileriyle aynı saatlerde bitemez ne kadar süre çekerse onu yayınlamak zorundalar bak yayın akışı değişti dün akşam :D
abdülheyin öldüğü bölüm 8 almıştı nasıl oluyo o 4 rtg :kiki:
çökmüş dizi en yakın rakibini 2 ye katlıyor helal çökmüş vadime bi de çökmese ne yapacak acaba 😱:F

he bi de sat orda 00.15 gözükebilir ama vadi 23.45 de bitti sonrası 30 dakka reklam aynı yerde 2 kez reklama girdi

Totalin totali bu tür diziler. Vadi tekrar vurulma sahneleri ile total, Karagül senaryosuyla.
vadi vurulma sahneleriyle derken ne olacak öpüşme sahneleri mi tabi vurulma sahneleri olacak aksiyon dizisi :kiki:

KVP iyi gitmiş.KVP kadın dizisi olma yolunda yada kadınlara yönelik sahneler çoğaldı??? Kadınlarda 9+ reying almiş erkelerde 10+ reyting almiş. Aradaki fark sadece 0. küsür.

atv her zamanki gibi kötü gitmiş. Nihat Hoca bile kötü gitmiş.
Gönül İşleri gibi şahane bir dizinin tekrarı nasıl ABC1'de kötü gider.Umarım bu hafta yükselir.

KVP iyi gitmiş.KVP kadın dizisi olma yolunda yada kadınlara yönelik sahneler çoğaldı??? Kadınlarda 9+ reying almiş erkelerde 10+ reyting almiş. Aradaki fark sadece 0. küsür.

atv her zamanki gibi kötü gitmiş. Nihat Hoca bile kötü gitmiş.
Gönül İşleri gibi şahane bir dizinin tekrarı nasıl ABC1'de kötü gider.Umarım bu hafta yükselir.
gece 1 de yayınlanmış tabi izlenmez önündeki program da iyi değil reytingte
kadın-erkek dengesinin bozukluğu bu örnekten belli :A

gece 1 de yayınlanmış tabi izlenmez önündeki program da iyi değil reytingte
kadın-erkek dengesinin bozukluğu bu örnekten belli :A
Kanal D kadınlara hitap eden bi kanaldı geçen sene, vadiyi bu yüzden almiş olabilirler. Vadinin geçen seneki reytinglerinde kadınlar vadiyi yine iyi izliyormuş. Kanal D etkisisyle daha fazla olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Vadide son 2-3 senedir filan hep önemli karakterlerin sezona cenazesiyle başlıyorlar?

Kanal D kadınlara hitap eden bi kanaldı geçen sene, vadiyi bu yüzden almiş olabilirler. Vadinin geçen seneki reytinglerinde kadınlar vadiyi yine iyi izliyormuş. Kanal D etkisisyle daha fazla olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Vadide son 2-3 senedir filan hep önemli karakterlerin sezona cenazesiyle başlıyorlar?
senin gizli kaynağın bilgileri tabisi de:A

C? Orta halliler değil mi? Onlar ne izlerse inanırım. Ama koskoca prof olmuşssun ve Ankaranın dikmeni yada Küçük Ağa gibi saçma sapan bir dizi izlersen işte orda dur derim.
kime göre neye göre saçma :F en azından senaryoları oldukça basit kpa gibi her bölüm 10 hata yok esas o ka hatalı dizileri izlerlerse ab saymam onları

kime göre neye göre saçma :F en azından senaryoları oldukça basit kpa gibi her bölüm 10 hata yok esas o ka hatalı dizileri izlerlerse ab saymam onları
Ben KPA izlesinler demiyorum ki zaten. KSS var mesela tam onlara layık ama Küçük Ağa tercih ediliyor. Bu proflar zenginler ne haltsalar işte KSS gibi diziyi nasıl izlemezler?