Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21 MERHABA HAYAT FOX TV 16.10.2012 20:30:19 21:54:27 2,47 6,43
fox merhaba hayatınismini değiştirecekmiş elveda hayat yapacakmış ))) merhaba hayat dedim çok fazla amerikan vari oldugunu ve bu işlerin belli bir kitlesi var( cnbc-e izleyen amarikancı gençlik) ve çok azınlıktalar
- - - Ekleme - - -
atv ısrarla son balkanları neden yayınlıyor anlamıyorum kaldırın gitsin diziyi ya alemin kralını tekrarını koysalar daha fazla izlenir
51 SON YAZ BALKANLAR ATV 16.10.2012 19:59:33 22:14:16 1,03 2,73
Maçı geçebilen bir dizi var mı? ÖBGZ maçın reytinglerine sadece geçen hafta ulaştı. Bu hafta rakipleri artmışken reytingini daha da arttırması mümkün değildi, normal durumu.
Bu arada dün ÖBGZ'yi izledim, fazla beğenmedim, biraz yavaştı yine, bu reytingler şaşırtıcı geldi bana, yine 7 alır diyordum...
- - - Ekleme - - -
25 ekimde maçın karşısında hangi yapımlar olacak acaba ? Çoğu dizi yayınlanmaz...
Ustura Kemal Show'a rağmen iyi gidiyor ama artık zirveye geçme ihtimali kalmadı, salı günü boş bir gün değil eskisi gibi, ÖBGZ ve Seksenler oldukça dişli rakipler...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.