16 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reytin gkurdu kudurdu :)))

An itibariyle AB'de durum şudur 1. Milli Maç 17.30 2. Seksenler 9.10 3. Öyle B:ir Geçer Zaman Ki 6.70

kardeşim seksenler neymiş öyle maçmuç dinlemiyor fix 9 reyting :))))))))) sbtnin ölçümü bu kadar

22:15 - 22:30 ortalama #sbt#reyting 'leri; 1) KANALD: 17.03 , 2) STAR: 6.48 , 3) ATV: 4.47, 4)FOX:2.4, 5)SHOW:0.2

maça rağmen yine öbgz formunda hala şov yapıyor helal olsun dizide emeği geçenlere..
maç az bir farkla son yaz ı geçmiş ama son yaz hala çok iyi durumda..

Anliklar yayinlanmadi arkadaslar, sorun SBT'den kaynakli.

mahoniye kötü haber :)))))))))

Abdullah Avcı sadece Milli takımı değil ratingi de bozdu. Milli Maç 19 ratinglerden 12'lere düştü.

Maçın 2.yarısı düşük çıkacak kim izler daha

abdullah avcı uçurumun yapımcıyla ortakmış beyler :)))) bu durum en çok uçuruma yarayacak gibi :))))))))))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt#reyting 'leri; 1) KANALD: 19.04 , 2) STAR: 4.48 , 3)ATV: 3.47, 4)FOX:2.4, 5)SHOW:0.2

öbgz finale doğru yine 20 lere tırmanmış
maç reytingleri biz yedikçe düşmüş
sanırım atv de son yaz bitti atv de düşmüş ..

olan işler güçlere olacak ya belkim star erteler diziyi

beyazsoy sence Isler Güçler bu sezon boyunca devam eder mi? yani star diziyi bitirme karari alir mi?
devam eder şuan işler güçler açık ara türkiyenin en iyi komedisi. hatta senayede devam eder. behzatç. biter yerine işler güçler gelir

Peki ya reytingleri düserse.. Star tv tahammül eder mi sence
ben reytingini düşeceğini sanmıyorum. çünkü şuan hikayesi çok kötü dizi sadece espirileri ve oyunculuklaral ayakta duruyor. espiri ve oyunculukta düşmez ilerde hikaye düzelirse özelikle ab de reytingi artar

ben reytingini düşeceğini sanmıyorum. çünkü şuan hikayesi çok kötü dizi sadece espirileri ve oyunculuklaral ayakta duruyor. espiri ve oyunculukta düşmez ilerde hikaye düzelirse özelikle ab de reytingi artar

Yolu açik olsun o halde..