Geçen sezon @EmreCan ile izliyordum Kızıl Goncalar'ı ama 2. Sezon'u bambaşka oldu. Eleştiri odağı oldu dizi.Uzak Şehir, derbiye rağmen yükselmiş ve AB'de de zirveyi almış.
Kızıl Goncalar güçlü rakip gelince belirgin düşüş yaşadı.
Bi de bayıl istersen.Kızıl Goncalar çok kötü düşmüş, hazirana kalmaz belki mart nisan gibi bitirirler.
Dizi gelecek sezona kalırsa alır.Gelecek sezona kadar Ozan Akbaba çok ödül alır şimdiden söyleyeyim...
Bu sezondan içerik verirler ödül Ozan'a ya Çırak'tan gelir ya da Uzak Şehir'den, ister yeni sezona kalsın kalmasın Uzak Şehir yarın 3 reytinge düşsün Kanal D yine devam ettirir 😂Dizi gelecek sezona kalırsa alır.
Fragmanlardan olan bitene bakıyorum da Kızıl Goncalar'ın, o bile beni boğuyor. Nerede ilk sezon ? Nerede ikinci sezonKızıl Goncalar daha önce maç haftasında yine bu kadar düşüp yükselmişti ama ondan önce milli maç karşısında yükseldiği bir hafta da olmuştu yani senaryodan mı maçtan mı düştüğünü anlayamıyoruz. Yine de (diziyi artık izlemesem de) senaryonun ilk bölümlerdeki tadını vermediği ortada. Uzak Şehir'in çok mu kaliteli bir senaryosu var hayır ama bu tarz girift dizilerde çıtayı yukarı çıkardıktan sonra en ufak bir düşüşe bile tahammül olmuyor.