Mahkum'un perşembe de tutacağını söylemiştim neyse ki yanılmadım. Mantık hatalarına rağmen oyuncular o kadar iyi, hikaye de o kadar sürükleyici ki ilk bölümü beğenmiş birinin perşembe de bakmaması mümkün değildi. Direkt bugün başlasa da iyi reyting alırdı ama ondan önce salı günü daha boş bir ortamda izleyiciyi toplayıp perşembe yarışına güçlenerek girmesi şık bir hamle oldu. Bu bölümün temposu ilkine göre bir tık düşüktü ama hikayenin iyice açılmaya başladığını düşünürsek gelecek hafta fısıltı gazetesinin de etkisiyle 7-8 bandını görürse şaşırmam. FOX çok riskli bir şeye kalkıştı ama karşılığını da fazlasıyla aldı demek ki iş güzel olunca bu kadar zahmete değiyor. Tebrikler.
Camdaki Kız yine düşmüş. Sanırım Nalan gerçek annesinin Feride olmadığını öğrenmiş o yüzden gelecek hafta yine çift haneleri göreceğini düşünüyorum.
Barbaroslar Mahkum'dan kötü etkilenmiş. Sezon başlamadan önce sosyal medyada herkes dizinin açık ara zirveye yerleşeceğinden emindi onları hatırlayınca gülüyorum.
Esra Erol-Selçuk Tepeli-Müge Anlı üçlüsü milyon liralık dizilerle yarışmaya devam ediyor. Son ikisi için helal olsun diyebilirim ama yüz bin tane rezilliğin döndüğü diğer şeyi görmezden gelmeyi tercih ediyorum.