16 Aralık 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
Son sene olunca çok yoğunum. :( Bir yandan staja gidiyorum, bir yandan tez yazıyorum, bir yandan okul ve bir yandan kursa gidiyorum haliyle çok az vaktim kalıyor onda da buraya giriyorum. :A Ben de özledim. :Z
Avatarından belli oluyor. Serumla ayakta kalıyorsun. :A (Haddimi aştıysam özür dilerim.) Senden aserat kadar çekinmiyorum.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
@Yiğitt Ne dedim Mahkumun reytingleri iyi gelecek demedim mi sanaa :A
Opera Anlık Görüntü_2021-12-17_162944_twitter.com.png

• Harika
Reactions: denizz19
Tam izdivaç değil yani şöyle sıfırdan tanışma değil, sevgili-sözlü-nişanlı vb. çiftler geliyor, aralarında bir anlaşmazlık, engel vb. oluyor (maddi sıkıntı, verdiği sözde durmama, aldatma, ailelerin istememesi gibi) Seda Sayan da konuları irdeliyor, çiftlerin aileleri geliyor ikna edilmeye çalışılıyor vb. Biraz kurgu da var gibi işte böyle bir şey, bir çiftin konusu günlerce hatta haftalarca işlenebiliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 112891Ekli dosyayı görüntüle 112892Ekli dosyayı görüntüle 112893Ekli dosyayı görüntüle 112894
------

fox haber hep yüksek alır, fatih varken geçen sene 13 reytingleri bile görürdü.
Şu sıralar ortalık çok karışık her şey uçtu gitti hele ki dün 2022 asgari ücreti açıklandı, dolar 15'i, euro 17'yi geçti o yüzden herkes izliyor Selçuk Tepeli de yorumlayarak sunduğu için...
Dolar 17 ye euro 20 ye yaklaştı

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Mahkum'un perşembe de tutacağını söylemiştim neyse ki yanılmadım. Mantık hatalarına rağmen oyuncular o kadar iyi, hikaye de o kadar sürükleyici ki ilk bölümü beğenmiş birinin perşembe de bakmaması mümkün değildi. Direkt bugün başlasa da iyi reyting alırdı ama ondan önce salı günü daha boş bir ortamda izleyiciyi toplayıp perşembe yarışına güçlenerek girmesi şık bir hamle oldu. Bu bölümün temposu ilkine göre bir tık düşüktü ama hikayenin iyice açılmaya başladığını düşünürsek gelecek hafta fısıltı gazetesinin de etkisiyle 7-8 bandını görürse şaşırmam. FOX çok riskli bir şeye kalkıştı ama karşılığını da fazlasıyla aldı demek ki iş güzel olunca bu kadar zahmete değiyor. Tebrikler. :Z

Camdaki Kız yine düşmüş. Sanırım Nalan gerçek annesinin Feride olmadığını öğrenmiş o yüzden gelecek hafta yine çift haneleri göreceğini düşünüyorum.

Barbaroslar Mahkum'dan kötü etkilenmiş. Sezon başlamadan önce sosyal medyada herkes dizinin açık ara zirveye yerleşeceğinden emindi onları hatırlayınca gülüyorum. :A

Esra Erol-Selçuk Tepeli-Müge Anlı üçlüsü milyon liralık dizilerle yarışmaya devam ediyor. Son ikisi için helal olsun diyebilirim ama yüz bin tane rezilliğin döndüğü diğer şeyi görmezden gelmeyi tercih ediyorum.
Barboroslar dizisi senaryo da tıkandı. Aynı döngüde dönüp duruyor. Ben bile Mahkumu açmayı düşündüm de açamadım. Böyle giderse çok seyirci kaybeder dizi.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Tam izdivaç değil yani şöyle sıfırdan tanışma değil, sevgili-sözlü-nişanlı vb. çiftler geliyor, aralarında bir anlaşmazlık, engel vb. oluyor (maddi sıkıntı, verdiği sözde durmama, aldatma, ailelerin istememesi gibi) Seda Sayan da konuları irdeliyor, çiftlerin aileleri geliyor ikna edilmeye çalışılıyor vb. Biraz kurgu da var gibi işte böyle bir şey, bir çiftin konusu günlerce hatta haftalarca işlenebiliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 112891Ekli dosyayı görüntüle 112892Ekli dosyayı görüntüle 112893Ekli dosyayı görüntüle 112894
------

fox haber hep yüksek alır, fatih varken geçen sene 13 reytingleri bile görürdü.
Şu sıralar ortalık çok karışık her şey uçtu gitti hele ki dün 2022 asgari ücreti açıklandı, dolar 15'i, euro 17'yi geçti o yüzden herkes izliyor Selçuk Tepeli de yorumlayarak sunduğu için...
Fatih'in 15 reytingi bile gördüğünü biliyorum da Selçuk Tepeli genelde 6-7 alıyordu son zamanlarda.

Fox'un hamlesi zarar vermemiş Mahkum'a Perşembe güçlü 4 dizi var. Genelde alışkın olmadığımız bir durum.