16 Aralık 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
Böyle güzel oldu, @Yakamoz-Asi paylaşmış sen de alıntılayarak etiket yapmışsın. Reyting sonuçları konusunda 2-3 kere aynı reytingin paylaşılması hiç hoş bir görüntü değil, dünkü konuda 3 kez aynı reytingler paylaşıldı. Gerek var mı bu duruma? Yönetim olarak konuyu açan ya da müsait olan biri bir kez paylaşsa ya da paylaşan kişiyi alıntılayarak (aynı bu konudaki gibi) etiket yapılsa çok güzel olur. :)

Böyle güzel oldu, @Yakamoz-Asi paylaşmış sen de alıntılayarak etiket yapmışsın. Reyting sonuçları konusunda 2-3 kere aynı reytingin paylaşılması hiç hoş bir görüntü değil, dünkü konuda 3 kez aynı reytingler paylaşıldı. Gerek var mı bu duruma? Yönetim olarak konuyu açan ya da müsait olan biri bir kez paylaşsa ya da paylaşan kişiyi alıntılayarak (aynı bu konudaki gibi) etiket yapılsa çok güzel olur. :)
Evet katılıyorum ama yapanlar keyfinden yapmıyor ki. Forumumuzdaki üyelerinden biri herkesten önce kendisi sonuçları paylaşıyor ama buradaki bazı arkadaşlar sırf kişisel gıcıklığından dolayı başka sayfalardaki paylaşımları alıyor asıl tepki buna. :)

• Harika
Reactions: denizz19
Evet katılıyorum ama yapanlar keyfinden yapmıyor ki. Forumumuzdaki üyelerinden biri herkesten önce kendisi sonuçları paylaşıyor ama buradaki bazı arkadaşlar sırf kişisel gıcıklığından dolayı başka sayfalardaki paylaşımları alıyor asıl tepki buna. :)
Açıkçası işin o kısmıyla hiç ilgilenmiyorum, bir üye olarak ya da forumu dışardan takip eden biri olarak bir kez paylaşılmasının daha doğru, daha güzel bir görüntü vereceğini düşünüyorum. O tarz bir düşünce varsa yönetimde müsait olan arkadaş paylaşsın yani sadece yönetimden biri paylaşsın, sorun çözülür gibi? Çözülemeyecek bir mesele değil. Biz reytingleri yorumluyoruz, konu kapanıyor saatler sonra ya da akşama yönetici bir arkadaş etiketleyerek reytingleri paylaşıyor. Müsait değildir ya da bir işi vardır, ona hiçbir itirazım yok insanız sonuçta ama zaten konu yorumlandı, reytingler üstte var, konu kapandı gitti zaten olan reytingleri konuya bir kez daha koymanın mantığını da anlamadım. Yani tabi benim önerim bir yönetici en baştan reytingleri paylaşsın, başka kimse de paylaşmasın böylece aynı reytingler 3-4 kere konuda yer almasın. :)

Fox Mahkum dizisi için pilot bölümü ayrı, normal bölümleri ayrı olarak yayınlayarak amerikan stratejisi izledi ve bu hamle tutmuş görünüyor. Sevindim dizinin tutmasına. Kaliteli bir dizi.

Öncelikle Camdaki Kız-ın kaç haftadır devam eden düşüşü asla şaşırtmıyor. Dünkü bölüm de çok sıkıcıydı, bu konuda da belirtmişdim dün akşam.
Aynı Masumlar Apartmanı gibi bir kaç bölümdür herşey aynı olayların etrafında devam ediyor ve uzuyor. Guya fragmana göre dünkü bu bölümde Nalan annesi ile ilgili gerçeği öğrenecekti, amma yine yalan dolan ile kızı kandırdılar. Zaten bu hikayenin kitapı var ve izleyen herkes araştırdığı için gerçeği biliyor, peki neden bu olayı bu kadar uzatıyorsunuz? Onun yerine gerçekleri öğrenebilirdi ve birkaç bölüm bu olay çok iyi reyting getirirdi. Senaristler ise birkaç olayı sakız gibi uzatıyor da uzatıyor. Bunun sonucu olarak ise bir grupta Esra, diğerinde FOX haber dizinin 1-ciliğini elinden alıyor. Yakın haftalarda Mahkumun yükselişi ile daha da düşerse şaşırmam. OGM-nin şu an 3 dizisi devam ediyor ve hepsine bir reset atmaları lazım. MA-ya bu hafta biraz attılar amma sonda yine saçmalıdar. Amma yine de yapımcı çok yavaş irelleyen senaryo sorununun farkında olmalı. Yoksa geçen sezonda parlayan yapımları ile gelen popülerlik, birkaç sezon sonra kaybolur. Aynı Ay Yapım gibi. Yanlış diziler ile kaç sezondur eski gücünü kaybetmişti. Yargı da tutmasaydı zaten bu sezon da elinde güçlü hiçbir dizi olmayacaktı.

Mahkum salı ile benzer reytingler almış. Bakalım uzun vadede neler yapacak. Özellikle diğer erkek izleyici dizisi Barbaroslar bundan baya etkilenmiş.

Gündüz kuşağı reytingleri daha eğlenceli bence. Orada rekabet daha çok dikkatimi çekiyor. :D
Esra yine totalde 1. olarak prime time-daki yapımlara yargı dağıtıyor. Sunuculuğu, olayları ele alması falan mükemmel. Ayrıca programın kısa olması bence reytinglere daha iyi yansıyor. Fazla uzatmıyor hiçbir konuyu ve izleyiciyi ekranda tutabiliyor.

Gelinim Mutfakta bu hafta şaşırtıcı derecede çok iyi gidiyor, Emel kalıcı sunucu olsun. :A

Bu arada en büyük tebriklerinden birisi Seda Sayan-a. Kadın gerçekten televizyon dehası. Sezon başında sıradan program imajı ile başladı, sonra reytingler düşünce evlilik formatını getirdi. Şu an resmen izdivaç programı olmadan, o programlarda izlenilen herşeyi RTÜK-ü rahatsız etmeyecek şekilde sunuyor. Ve son 1 ayda bu formatla her hafta yükseliyor. Totalde 1.6 reytinge kadar gelmiş, hem de o saatde ve Müge-nin karşısında. Daha da yükselirse şaşırmam. Millet özledi böyle aşkları. :A

#EsraErol 7,99 | 4,84 | 6,26
#MügeAnlı 5,88 | 4,39 | 5,63
#Didem 2,24 | 0,88 | 1,50
#Zuhal 2,04 | 1,97 | 2,54
#Kadir 1,82 | 1,83 | 1,98
#GelinimMutfakta 1,70 | 0,68 | 1,50
#Seda 1,59 | 1,15 | 1,33
#Serap 1,57 | 1,10 | 1,14
#Zahide 1,46 | 1,09 | 1,21
#Fulya 1,32 | 1,27 | 1,08

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
------

Seda ne yaptı etti izdivacı burnumuza dayadı, Müge’nin karşısında varlık gösterebildi. Ne azimli kadın…

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: denizz19
#EsraErol 7,99 | 4,84 | 6,26
#MügeAnlı 5,88 | 4,39 | 5,63
#Didem 2,24 | 0,88 | 1,50
#Zuhal 2,04 | 1,97 | 2,54
#Kadir 1,82 | 1,83 | 1,98
#GelinimMutfakta 1,70 | 0,68 | 1,50
#Seda 1,59 | 1,15 | 1,33
#Serap 1,57 | 1,10 | 1,14
#Zahide 1,46 | 1,09 | 1,21
#Fulya 1,32 | 1,27 | 1,08

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
------

Seda ne yaptı ne etti izdivacı burnumuza dayadı, Müge’nin karşısında varlık gösterebildi. Ne azimli kadın…
İzdivaç derken, nasıl yani programın formatı ne ki?

İzdivaç derken, nasıl yani programın formatı ne ki?
Tam izdivaç değil yani şöyle sıfırdan tanışma değil, sevgili-sözlü-nişanlı vb. çiftler geliyor, aralarında bir anlaşmazlık, engel vb. oluyor (maddi sıkıntı, verdiği sözde durmama, aldatma, ailelerin istememesi gibi) Seda Sayan da konuları irdeliyor, çiftlerin aileleri geliyor ikna edilmeye çalışılıyor vb. Biraz kurgu da var gibi işte böyle bir şey, bir çiftin konusu günlerce hatta haftalarca işlenebiliyor...
index.jpg
indexx.jpg
indexxx.jpg
indexxxx.jpg

------

Selçuk Tepeli ABC1'de 9.33 reytingten fazla mı almış ya ne ara bu kadar yükseldi?
fox haber hep yüksek alır, fatih varken geçen sene 13 reytingleri bile görürdü.
Şu sıralar ortalık çok karışık her şey uçtu gitti hele ki dün 2022 asgari ücreti açıklandı, dolar 15'i, euro 17'yi geçti o yüzden herkes izliyor Selçuk Tepeli de yorumlayarak sunduğu için...

Mahkum'un perşembe de tutacağını söylemiştim neyse ki yanılmadım. Mantık hatalarına rağmen oyuncular o kadar iyi, hikaye de o kadar sürükleyici ki ilk bölümü beğenmiş birinin perşembe de bakmaması mümkün değildi. Direkt bugün başlasa da iyi reyting alırdı ama ondan önce salı günü daha boş bir ortamda izleyiciyi toplayıp perşembe yarışına güçlenerek girmesi şık bir hamle oldu. Bu bölümün temposu ilkine göre bir tık düşüktü ama hikayenin iyice açılmaya başladığını düşünürsek gelecek hafta fısıltı gazetesinin de etkisiyle 7-8 bandını görürse şaşırmam. FOX çok riskli bir şeye kalkıştı ama karşılığını da fazlasıyla aldı demek ki iş güzel olunca bu kadar zahmete değiyor. Tebrikler. :Z

Camdaki Kız yine düşmüş. Sanırım Nalan gerçek annesinin Feride olmadığını öğrenmiş o yüzden gelecek hafta yine çift haneleri göreceğini düşünüyorum.

Barbaroslar Mahkum'dan kötü etkilenmiş. Sezon başlamadan önce sosyal medyada herkes dizinin açık ara zirveye yerleşeceğinden emindi onları hatırlayınca gülüyorum. :A

Esra Erol-Selçuk Tepeli-Müge Anlı üçlüsü milyon liralık dizilerle yarışmaya devam ediyor. Son ikisi için helal olsun diyebilirim ama yüz bin tane rezilliğin döndüğü diğer şeyi görmezden gelmeyi tercih ediyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Mahkum'un perşembe de tutacağını söylemiştim neyse ki yanılmadım. Mantık hatalarına rağmen oyuncular o kadar iyi, hikaye de o kadar sürükleyici ki ilk bölümü beğenmiş birinin perşembe de bakmaması mümkün değildi. Direkt bugün başlasa da iyi reyting alırdı ama ondan önce salı günü daha boş bir ortamda izleyiciyi toplayıp perşembe yarışına güçlenerek girmesi şık bir hamle oldu. Bu bölümün temposu ilkine göre bir tık düşüktü ama hikayenin iyice açılmaya başladığını düşünürsek gelecek hafta fısıltı gazetesinin de etkisiyle 7-8 bandını görürse şaşırmam. FOX çok riskli bir şeye kalkıştı ama karşılığını da fazlasıyla aldı demek ki iş güzel olunca bu kadar zahmete değiyor. Tebrikler. :Z

Camdaki Kız yine düşmüş. Sanırım Nalan gerçek annesinin Feride olmadığını öğrenmiş o yüzden gelecek hafta yine çift haneleri göreceğini düşünüyorum.

Barbaroslar Mahkum'dan kötü etkilenmiş. Sezon başlamadan önce sosyal medyada herkes dizinin açık ara zirveye yerleşeceğinden emindi onları hatırlayınca gülüyorum. :A

Esra Erol-Selçuk Tepeli-Müge Anlı üçlüsü milyon liralık dizilerle yarışmaya devam ediyor. Son ikisi için helal olsun diyebilirim ama yüz bin tane rezilliğin döndüğü diğer şeyi görmezden gelmeyi tercih ediyorum.
Üstteki yorumu görmemişim o zaman burası iptal. :A

• Güldürdün
Tespit... Analiz... Saptama... ✍️

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Mahkum Perşembe'de beklediğimden yüksek almış. Ben Perşembe de iyi izlenir ama ilk bölüm oranlarını koruyamaz diye düşünmüştüm. Tebrikler. 🎉

Camdaki Kız ve Barbaroslar Mahkum'dan etkilenmişler. Mahkum bu ayarda bölümler sunup, AB ve ABC1'de oranlarını artırırsa CK daha da düşer.

Selçuk Tepeli uçmuş. Fatih Portakal'ın yerini çok güzel doldurdu. Tabi bu başarıda FOX Haber'in gerçek haberlerle izleyiciyi ekrana çekmesinin payı büyük.

Selçuk Tepeli ABC1'de 9.33 reytingten fazla mı almış ya ne ara bu kadar yükseldi?
Dün gündem çok yoğundu bu aralar yükselmesi çok normal.

• Harika
Mahkum Perşembe'de beklediğimden yüksek almış. Ben Perşembe de iyi izlenir ama ilk bölüm oranlarını koruyamaz diye düşünmüştüm. Tebrikler. 🎉

Camdaki Kız ve Barbaroslar Mahkum'dan etkilenmişler. Mahkum bu ayarda bölümler sunup, AB ve ABC1'de oranlarını artırırsa CK daha da düşer.

Selçuk Tepeli uçmuş. Fatih Portakal'ın yerini çok güzel doldurdu. Tabi bu başarıda FOX Haber'in gerçek haberlerle izleyiciyi ekrana çekmesinin payı büyük.

Dün gündem çok yoğundu bu aralar yükselmesi çok normal.
Tahmin de yapsaydın ya.ss

Tam izdivaç değil yani şöyle sıfırdan tanışma değil, sevgili-sözlü-nişanlı vb. çiftler geliyor, aralarında bir anlaşmazlık, engel vb. oluyor (maddi sıkıntı, verdiği sözde durmama, aldatma, ailelerin istememesi gibi) Seda Sayan da konuları irdeliyor, çiftlerin aileleri geliyor ikna edilmeye çalışılıyor vb. Biraz kurgu da var gibi işte böyle bir şey, bir çiftin konusu günlerce hatta haftalarca işlenebiliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 112891Ekli dosyayı görüntüle 112892Ekli dosyayı görüntüle 112893Ekli dosyayı görüntüle 112894
------

fox haber hep yüksek alır, fatih varken geçen sene 13 reytingleri bile görürdü.
Şu sıralar ortalık çok karışık her şey uçtu gitti hele ki dün 2022 asgari ücreti açıklandı, dolar 15'i, euro 17'yi geçti o yüzden herkes izliyor Selçuk Tepeli de yorumlayarak sunduğu için...
Vay uyanıkları güzel taktik, bende Çağla gibi normal sabah programı sunuyor sanıyordum.