16 Aralık 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları

Dizi TRT falan olsaydı bu dediğin olurdu ama Kanal D’de. Özel bir kanalda bu kadar reytingle 40 bölüm kalması ancak mucize olur. Üç grupta da reytingi en az 5 olmalı. AB Grubu’nda falan zaten hayatta olmaz. Ki inşallah hiçbir grupta 5 in üstünde olmasın. Amin.
çocuklar duymasının durumuda kötüydü @kerim yavuz belki toparlanabilir bir vurulma olabilir @kerim yavuz bunu benim yazdığım gibi olduğu için foruma yazmıştım buna benzeyen birşey yazdım @kerim yavuz @destere

Dostlar Mahallesi'nin oyunculukları çok eleştiri almış, olmamış gibi duruyor anladığım kadarıyla. Kanal D'nin bu sezon derdi cumartesi olacak sanırım, iki dizi bitirdi. Üçüncü yolda olabilir...
Benden dizi isteyip duracana Popstar'ı koy cumartesiye :A

TOTAL tüm izleyicileri verir, AB sadece TOTAL'in içinde olan küçük bir grup. :A
ama şöyle düşün total (Çiğdem- in deyimiyle totel :) ) toprakla karışık altınsa, AB ise topraktan çamurdan arındırılmış saf altın dır :) yani ab işin kıymetli tarafı yani bu durumda faziletin kızları saf , altın gibi :) şimdi toprakla karışık altından saf altını çıkarırsan geriye çamur kalır o çamurda totel in özü gibi bişey olur :)

ama şöyle düşün total (Çiğdem- in deyimiyle totel :) ) toprakla karışık altınsa, AB ise topraktan çamurdan arındırılmış saf altın dır :) yani ab işin kıymetli tarafı yani bu durumda faziletin kızları saf , altın gibi :) şimdi toprakla karışık altından saf altını çıkarırsan geriye çamur kalır o çamurda totel in özü gibi bişey olur :)
Şu kıza çamur dedin 70 yaşındaki fazilet'e altın dedin ya pes. :A @xemrexxx

Yeni-Gelin-dizisi-Jessica-May-Drociunas-kimdir-Ya%C5%9F%C4%B1-boyu-kilosu-1.jpg

,TceL_--aY0K1s2d9_WWqrA.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi