16 - 30 Kasım 2014 TV Verileri

Fox TV tüm kişilerde ve kadınlarda 1. olmuş ve süper olmuş. O Hayat Benim, Karagül ve KA iyi oranlar alıyorda 2 haftadır ve bu baya etki göstermiş. Şu KM'de toparlansa süper olacak.:D AB grubunda 3 dizisinin ilk 10'da oluşuda süper. Kadın 20+'da da süper izlenmiş Fox Dizileri hatta özet bile sokarsak efsane olmuş.:D

FOX'a tebrikler. Her dizide kalite sloganlarını koruyorlar :)
Star 1-2 yapımı daha yükselse PT'de çift haneleri yakalayacak.
Show BTB ve Ana Haber'in kaymağını yiyor. Zaten BTB yeni sezona başlamasa kanal çökecek :)
Kanal D fena değil ama biraz daha yükselmesi lazım.

FOX'a tebrikler. Her dizide kalite sloganlarını koruyorlar :)
Star 1-2 yapımı daha yükselse PT'de çift haneleri yakalayacak.
Show BTB ve Ana Haber'in kaymağını yiyor. Zaten BTB yeni sezona başlamasa kanal çökecek :)
Kanal D fena değil ama biraz daha yükselmesi lazım.

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma tebrikler :X Forumun gözde kategorisinde inadına yine zirvede :A

Kanal yarişlarinda tek düşen heralde Kanal D olmuş? atv sürünüyor, Show BTB ile Fox Kocamın Ailesiyle yükselişe geçmiş tebrikler :X

Kaç maç yayınlandığını hatırlamıyorum. Yayınlanan maç 15 reyting, diğer kanalların 3 gününe bedel. O yüzden belirttim. :)
Listede yazıyor işte 1 defa. :)

Tamam bende aynı şeyi diyorum Vadi olmasa Kanal D TOTAL'de 4. olacaktı Vadi de 2, 3 güne bedel. :) (İhtimaller üzerinden gideceksek)

FOX bu sene çok çalıştı ve haketti Kanal D nin de durumu kötü değil ama hep bi bitirme peşinde...Star o kadar izlenir ama geride kalmış ,Show zaten Bu tarz ve güldür güldür sayesinde ayakta...

Erkek grubunda ;Karagül'ün Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçmesi beni şaşırttı, Tebrikler. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy