16 - 30 Kasım 2014 TV Verileri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1416338663.jpg

Her ay Connected Vivaki tarafından hazırlanan TV izlenme verileri belli oldu!

PRİME TİME TOTAL'DE FOX TV, AB'DE SHOW TV ZİRVEDE!

Prime Time aralığında Kasım ayının ikinci yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Fox TV oldu, Fox TV'yi Kanal D, Star TV, Show TV, ATV takip etti. AB Prime Time'da en çok izlenen kanal Show TV oldu, Show TV'yi Kanal D, Star TV, Fox TV, TV8 takip etti.

TV8, ATV'yi bu aralıkta da geçerek AB'de 5. sırada yer aldı ancak TOTAL'de Samanyolu TV'nin gerisinde kalarak yine 7. kanal oldu.

TÜM GÜN TOTAL'DE FOX TV, AB'DE SHOW TV ZİRVEDE!

Tüm Gün'de Kasım ayının ikinci yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Fox TV oldu, Fox TV'yi Show TV, Kanal D, Star TV, ATV takip etti. AB Tüm Gün'de en çok izlenen kanal Show TV oldu, Show TV'yi Kanal D, Star TV, Fox TV, ATV takip etti.

share.png

TOTAL'DE KARAGÜL, AB'DE KARADAYI EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Kasım ayının ikinci yarısında izleyici en çok maç izledi, dizilerden en çok izlenen TOTAL'de Fox TV'de 3. sezonuyla yayınlanan Karagül, AB'de ATV'nin Ay Yapım imzalı Karadayı en çok izlenen dizi oldu.

Kadın+20'de ve Erkek+20'de en çok izlenen dizi Karagül oldu.

top10.png

Kanal D yarışın baya dışında kalmış.:)
Fox ve Show'da atılımlarında gayet başarılı.:)
Karadayı her zamanki gibi bırakmıyor liderliğini.:)

Tebrikler FOX ve Show TV'ye. :)

Kanal D prime-time'da ikinci bunda Kurtlar Vadisi Pusu'nun payı çok büyük. Tüm gün total'de üçüncü olmuş kanal ama Arka Sokaklar sayesinde yükselecektir. :)

Karagül Kadın 20+'da kopmuş gitmiş resmen. :F

Sezonun Basinda dedim Bu sezonun Surpriz Kanallari Fox Show olur die Hakli Ciktim Tebrikler Diger kanalarada Basarilar

Fox ve Show Tv 'ye tebrikler . Gözün aydın @mrt-06 :)
Karagül'e tebrikler hem erkek hem kadın kategorisinde iyi oranlar almış

Eline sağlık, her zamanki gibi güzel bir analiz olmuş @mrt-06... :)

Star iyi gidiyor, Kanal D sürünmeye başladı, FOX ve Show şaşırtmaya, ATV üzmeye devam ediyor. tv8 de az da olsa yükseliş sinyalleri göstermeye başlamış, TRT 1 ve Samanyolu TV ise her zamanki gibi gitmiş...

Tebrikler FOX ve Show TV'ye. :)

Kanal D prime-time'da ikinci bunda Kurtlar Vadisi Pusu'nun payı çok büyük. Tüm gün total'de üçüncü olmuş kanal ama Arka Sokaklar sayesinde yükselecektir. :)

Karagül Kadın 20+'da kopmuş gitmiş resmen. :F
Niye Karagül sadece kadın grubunda değil :) Erkek 20 + da da iyi gitmiş :)

Show TV ve FOX büyük tebrikler. :)

Eğer böyle devam ederse Kanal D daha da düşecek bence. Kanal şu an sadece Perşembe ve Salı günü zirve yarışında. Diğer 5 gün reytingleri ise yetersiz kalıyor. Bakalım yeniden toparlanabilecekler mi.

fox kadın izleyiciyi ele geçirmiş helal olsun :F
karagül erkeklerde de en çok izlenen 😱
doğru düzgün ab işi yok listede :( gönül işleri ab de ilk 10a girerek harikalar yaratmış :bhr:

FOX Kocamın Ailesi'nin ve Karagül'ün yükselişi ile tekrar zirveyi ele geçirdi. Tebrikler. Gündüz kuşağı da çok iyi kanalın.

Show TV gündüz kuşağında Bu Tarz Benim ile süper gidiyor. A/B'de Prime Time`da 1. olmasının asıl nedeni ise maçlar. Çünkü, Güldür Güldür dışında belli A/B olan işi yok.

Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2 kez yayınlanmış olmasına rağmen fena gitmemiş. Yakından takip etmiş diğer kanalları.

Star TV yeni Total dizileriyle totalde yükselişe geçmiş. Tüm günde o kadar günlük diziye rağmen 4. olabilmiş. Ama Prime Timeda yükselişin maçla da alakası var.

Atv bu sene yarışı geriden takip ediyor.

TV8 ilk senesine rağmen gayet iyi. Survivor gelince biraz daha yükseliş yaşar.

FOX Kocamın Ailesi'nin ve Karagül'ün yükselişi ile tekrar zirveyi ele geçirdi. Tebrikler. Gündüz kuşağı da çok iyi kanalın.

Show TV gündüz kuşağında Bu Tarz Benim ile süper gidiyor. A/B'de Prime Time`da 1. olmasının asıl nedeni ise maçlar. Çünkü, Güldür Güldür dışında belli A/B olan işi yok.

Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2 kez yayınlanmış olmasına rağmen fena gitmemiş. Yakından takip etmiş diğer kanalları.

Star TV yeni Total dizileriyle totalde yükselişe geçmiş. Tüm günde o kadar günlük diziye rağmen 4. olabilmiş. Ama Prime Timeda yükselişin maçla da alakası var.

Atv bu sene yarışı geriden takip ediyor.

TV8 ilk senesine rağmen gayet iyi. Survivor gelince biraz daha yükseliş yaşar.
Maçlar derken sadece 1 maç var BTB eleme gecesi de AB. Neyse Vadi yayınlanmasa Kanal D 4. Beşiktaş maçı olmasa Star 5. falan olurdu zaten. :)

Maçlar derken sadece 1 maç var BTB eleme gecesi de AB. Neyse Vadi yayınlanmasa Kanal D 4. Beşiktaş maçı olmasa Star 5. falan olurdu zaten. :)
Kaç maç yayınlandığını hatırlamıyorum. Yayınlanan maç 15 reyting, diğer kanalların 3 gününe bedel. O yüzden belirttim. :)

FOX ve Show TV'yi tebrik ederim. :D Çok iyi gitmişler. :D

Kanal D ve Star yine iyi gitmişler.

Atv'den pek umudum yok bu sezon. Karadayı dışında yüksek işi yok. Sadece bu ay maçlardan dolayı yükseliş yakalar.

tv8 de gayet iyi gitmiş.

Karadayi atvyi sirtinda tasimaya devam ediyor..Birde mac sayesinde biraz yukselir
Fox'a tebrikler

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy