16-30 Haziran 2014 TV Verileri

Ben de zaten dip yapmasını beklemiyorum ama 2.cilik şuan için garanti gibi. Fox 3.cülüğe oynayabilir Karagül'ü var ellerinde:X Hatta Star'la 2.cilik için bile kavgaya tutuşur:A

Kanal D şu haliyle bile zirveye oynuyor:X
Karadayı hakkında ne düşünüyorsunuz? ?

bizde de ab grubunun içeriği ne? üni. mezunu ve geliri iyi :)

YAni ab demek en az 23-24 yaşından başlıyor ama sen 5 yaşına indirebiliyon orada da aynıdır senin mantıkla:A
5+'yı totalde dedim.Afişteki totalde 5+ yazıyor.

Senin AB'de dediğini bende sana ABD'deki lafını diyeyim.Bu AB kitlesinin evinde hiç -18 yada orta lisye giden insanoğlu taneciği dahi yok dimi :F

5+'yı totalde dedim.Afişteki totalde 5+ yazıyor.

Senin AB'de dediğini bende sana ABD'deki lafını diyeyim.Bu AB kitlesinin evinde hiç -18 yada orta lisye giden insanoğlu taneciği dahi yok dimi :F
abd deki 18-49 da sanki hiç 10 yaşında ya da 65 yaşında kimse yok dimi :F neyse konuşulması gereksiz bir konu reyting neyse o :)

Survivor'un damga vuracağı belliydi zaten. Cinsiyeti belirsiz kişilerin televizyona çıkması reytingleri etkiliyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

Dünya Kupası'da iyi gitmiş. Bayanalrı üzen bir durum olsa da erkekler vazgeçemiyorlar maçtan...

@sokak sanati

Survivor'un damga vuracağı belliydi zaten. Cinsiyeti belirsiz kişilerin televizyona çıkması reytingleri etkiliyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

Dünya Kupası'da iyi gitmiş. Bayanalrı üzen bir durum olsa da erkekler vazgeçemiyorlar maçtan...

@sokak sanati
Sen niye Turabiye böyle diyorsun:F Şu yuzden soruyorum.durum güncellemesinde bi ara konuşuyorduk atarlanmiştin :X

tüm reyting de var onlarda :) ayrıca 18-49 arasına da 5 yaş ya da 65 yaş kaçıyordur :F
İyi ki verileri sen ölçmüyorsun.Yoksa kim nerde, hangi kategoride belli olmazdı.Her bişeyi bi yere kaçırıyorsun:F

Sen niye Turabiye böyle diyorsun:F Şu yuzden soruyorum.durum güncellemesinde bi ara konuşuyorduk atarlanmiştin :X

İyi ki verileri sen ölçmüyorsun.Yoksa kim nerde, hangi kategoride belli olmazdı.Her bişeyi bi yere kaçırıyorsun:F
senin gibi işte :F 5 yaşındkaileri oraya buraya atıyon :F

Beni adamdan siz bıktırdınız aslında. Tanımıyordum bile bu adamı ben. Sana sorduğumda sen direk striptiz videosunu atmıştın o günden sonra bu adama karşı bir durum içerisindeyim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919