ŞaşırdımAaa var tabiBiz köydeykende vardı 2006 yılında bağlatmıştık ama ozaman telefonun fişini takıyorduk şimdi kablosuz modem
ŞaşırdımAaa var tabiBiz köydeykende vardı 2006 yılında bağlatmıştık ama ozaman telefonun fişini takıyorduk şimdi kablosuz modem
İlk kez 2006 yılında bağlatmıştık tanımıstım net ile telefon faturası 100 milyon fatura gelmiştiŞaşırdım
Eyy gidi günlerİlk kez 2006 yılında bağlatmıştık tanımıstım net ile telefon faturası 100 milyon fatura gelmişti
Hahah öyle yeni nesil gibi elimizde net büyümedik 15 yıl netsiz bilgisayarsız ne oldunu bilmeden yaşadıkEyy gidi günler
Uydurma boşver eskide kalmak en güzeliHahah öyle yeni nesil gibi elimizde net büyümedik 15 yıl netsiz bilgisayarsız ne oldunu bilmeden yaşadık
Oyüzden şu zamana ayak uyduramıyorum zaten
Aaa öyle yapıyorum zaten bu yaşalrda ergen gibi Tilki Kız dinleyemem aa dinleyen dinlesin o kendi ergenliğiUydurma boşver eskide kalmak en güzeli
Aaa 12 çıkarım demiştim ama lafı bitiremedik ama malesef artık uyumam lazım 6 uyanıyoruzUydurma boşver eskide kalmak en güzeli
İyi uykular canım,kendine dikkat etAaa 12 çıkarım demiştim ama lafı bitiremedik ama malesef artık uyumam lazım 6 uyanıyoruz
Sana @mrt-06 @sokak sanati hepinize cicili bicili rüyalar tekrar görülene kadar cici bakın kendinize
Sizde öyle güzel güzel sohbet edin akvga yokİyi uykular canım,kendine dikkat et
BaşüstüneSizde öyle güzel güzel sohbet edin akvga yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?