- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Tapatalk'ın açığını kullanıyor işte totoş geçen Kösem konusuna tek başına 400 + mesaj yazmış.La olum bu bin mesajı nereye yazıyon merak ediyorum@xemrexxx Bu adama özel +pm'ler dahil mi eeeyy forum yönetimi sizi kınıyorum
Alın elinden oyuncağınıTapatalk'ın açığını kullanıyor işte totoş geçen Kösem konusuna tek başına 400 + mesaj yazmış.
Ama önünü kesecez gibi çok yakında.
ona gerek yok kafamda başka şeyler varHadi geçmiş olsun avatarındaki Superman kurtarsın seni hadi.
Çok göze batıyorsun bu aralar dikkat et derim bir bakmışsın kendini 15 gün forum dışında bulmuşun.ona gerek yok kafamda başka şeyler var
ozanla tartışma dışında banlandığım olmadıÇok göze batıyorsun bu aralar dikkat et derim bir bakmışsın kendini 15 gün forum dışında bulmuşun.
Boş işler müdürü zirvede.
harika bir mesaj ben bir markayım@xemrexxx de olmasa forumu kapatın gidinçocukcağız ne güzel mesajlar yazıyor sizde yazın.Forumdan Emreyi bie günlüğüne çıkarın ölür gider forum
Kuzey Güneyi sever miydin bu kadar.
bak beni kime benzetiyor deniz@Forumdash
harika bir mesaj ben bir markayımkiralık aşk-poyraz karayel-o hayat benim-hayat şarkısı-kösem vb. kaç dizinin konusunu ayakta tutuyorumyabancı dizilerde de öyle glee-pll-the 100ben olmasam geriye bir tek @denizz19 un mütamadiyen kazandığı ya da finalist olduğu yarışmalar kalıyor bir de tns savunucusu trtciler ( @Aserat)
my den sonra youtube kanalından izlerdim farukcuğum bilirKuzey Güneyi sever miydin bu kadar.
Kendini gösterdiysen @denizz19'a bilemem
bak beni kime benzetiyor deniz@Forumdash
harika bir mesaj ben bir markayımkiralık aşk-poyraz karayel-o hayat benim-hayat şarkısı-kösem vb. kaç dizinin konusunu ayakta tutuyorumyabancı dizilerde de öyle glee-pll-the 100ben olmasam geriye bir tek @denizz19 un mütamadiyen kazandığı ya da finalist olduğu yarışmalar kalıyor bir de tns savunucusu trtciler ( @Aserat)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?