- Reaksiyon puanı
- 65,500
- Puanı
- 1,060
Tapatalk'ın açığını kullanıyor işte totoş geçen Kösem konusuna tek başına 400 + mesaj yazmış.La olum bu bin mesajı nereye yazıyon merak ediyorum@xemrexxx Bu adama özel +pm'ler dahil mi eeeyy forum yönetimi sizi kınıyorum
![]()
Alın elinden oyuncağınıTapatalk'ın açığını kullanıyor işte totoş geçen Kösem konusuna tek başına 400 + mesaj yazmış.
Ama önünü kesecez gibi çok yakında.![]()
ona gerek yok kafamda başka şeyler varHadi geçmiş olsun avatarındaki Superman kurtarsın seni hadi.![]()
Çok göze batıyorsun bu aralar dikkat et derim bir bakmışsın kendini 15 gün forum dışında bulmuşun.ona gerek yok kafamda başka şeyler var![]()
ozanla tartışma dışında banlandığım olmadıÇok göze batıyorsun bu aralar dikkat et derim bir bakmışsın kendini 15 gün forum dışında bulmuşun.![]()
Boş işler müdürü zirvede.
harika bir mesaj ben bir markayım@xemrexxx de olmasa forumu kapatın gidinçocukcağız ne güzel mesajlar yazıyor sizde yazın.Forumdan Emreyi bie günlüğüne çıkarın ölür gider forum
![]()
Kuzey Güneyi sever miydin bu kadar.
bak beni kime benzetiyor deniz@Forumdash
harika bir mesaj ben bir markayımkiralık aşk-poyraz karayel-o hayat benim-hayat şarkısı-kösem vb. kaç dizinin konusunu ayakta tutuyorum
yabancı dizilerde de öyle glee-pll-the 100
ben olmasam geriye bir tek @denizz19 un mütamadiyen kazandığı ya da finalist olduğu yarışmalar kalıyor bir de tns savunucusu trtciler ( @Aserat
)
my den sonra youtube kanalından izlerdim farukcuğum bilirKuzey Güneyi sever miydin bu kadar.![]()
Kendini gösterdiysen @denizz19'a bilemem
bak beni kime benzetiyor deniz@Forumdash
harika bir mesaj ben bir markayımkiralık aşk-poyraz karayel-o hayat benim-hayat şarkısı-kösem vb. kaç dizinin konusunu ayakta tutuyorum
yabancı dizilerde de öyle glee-pll-the 100
ben olmasam geriye bir tek @denizz19 un mütamadiyen kazandığı ya da finalist olduğu yarışmalar kalıyor bir de tns savunucusu trtciler ( @Aserat
)